Filter opties

Acts

Resultaat 1–20 van de 3415 resultaten wordt getoond

Entertainment boeken: bekijk alle acts

Entertainment boeken begint bij TotalBookings. Bekijk alle acts en boek het entertainment dat goed bij jouw gelegenheid past. Met talloze acts zal er altijd een aansprekende optie voor je zijn. Voor jouw gemak hebben we het aanvragen van een offerte ontzettend simpel gemaakt. En snel. Ervaar het zelf en voeg jouw favorieten toe aan je verlanglijstje of vraag per act een offerte aan. 

Over TotalBookings: totaalaanbod

Muziekacts, entertainers en sprekers. Het platform TotalBookings heeft een totaalaanbod van entertainment. Van een clown voor een kinderfeestje (kindervermaak) tot grandioze drive-in shows. Wat de muziekacts betreft bieden we onder andere solo-artiesten, bands en duo’s en DJ’s. Verder staan muzikanten centraal, evenals acts, clinics & shows. Zijn we er dan al? Nee, nog niet. We bieden ook vloggers en bloggers aan.

Entertainment boeken via het verlanglijstje

We noemden het verlanglijstje al even aan het begin. Bij alle acts zijn er hartjes te vinden. Klik op zo’n hartje om de act toe te voegen aan je verlanglijstje. Hiermee maak je voor jezelf een handig overzicht van je favorieten. Je kunt vervolgens in één klap voor al deze acts een offerte aanvragen. Het verlanglijstje is handig als je nog even verder wilt ‘shoppen’. Weet je bij voorbaat al wat je wilt? Vraag dan op de pagina van de act een offerte aan (Monica Geuze bijvoorbeeld).

Populair entertainment

Op dit moment is de Off the Wall Michael Jackson tribute ontzettend populair, net als Maan. Snollebollekes is in trek en dat geldt ook voor Killer Queen. Daarnaast kunnen we Pieter van der Zweep van harte aanbevelen. Een rasartiest met een prachtige stem die doet denken aan Marco Borsato. Natuurlijk wijzen we naar Mylène en Rosanne, de uitmuntende tweeling. Tot slot vermelden we Donnie en Famke Louise. Dit of ander entertainment boeken? We helpen je graag!

 

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10