Allround Bruiloft DJ Koen

Allround Bruiloft DJ Koen biografie

Gaan jullie binnenkort trouwen? Willen jullie die geweldige bruiloft afsluiten met een feest om nooit meer te vergeten? Zoek dan niet verder!

Prijs is inclusief tot 5 uur draaien en een professionele licht- en geluidsset.

DJ Koen is onderdeel van Allround Bruiloft DJ, de specialist op het gebied van huwelijksfeesten. DJ Koen heeft jarenlange ervaring opgedaan als allround huwelijks DJ en weet van ieder feest een speciale te maken.

Goed om te vertellen is dat wij werken met een jong en enthousiast, maar zeer ervaren, team aan DJ’s, die als geen ander aanvoelen welke muziek het publiek het liefst wil horen om er een swingend feest van te maken! Daarnaast zetten wij enkel A-merk apparatuur in, zodat er niets uitvalt tijdens jullie bruiloft en alles er bovendien netjes verzorgd uitziet. Tevens zijn wij de trotse bezitter van het “Keurmerk Trouwen” van de NTBO. Dit keurmerk wordt alleen na een strenge keuring toegekend aan professionele en betrouwbare bedrijven in de trouwbranche.

“Om een lang verhaal kort te maken: we zijn heel erg tevreden over allround bruiloft DJ! De dansvloer heeft de hele avond vol gestaan, we hadden het niet beter kunnen wensen. (Jaap & Arina, juli 2017)”

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 660 (excl. btw)

product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling