Band boeken voor congres

Band boeken voor congres

Band boeken voor congres? Zin in een feestje met een band? Een band op een congres, op een jubileumfeest, een bedrijfsfeest of een feest om welke reden dan ook? Bij een feest hoort muziek! Wanneer je ervoor kiest om een band te boeken ben je verzekerd van een feest waarbij iedereen flink uit zijn dak gaat.

Een artiest of band is veel fraaier dan een afspeellijst. TotalBookings regelt de band voor jou. Het boeken van een band bij TotalBookings heeft veel voordelen.

Populaire bands

The Art of Swing

The Art of Swing The Art of Swing (winnaar Cas Berkhout publieksprijs 2011 Yes Gouda Jazz) brengt de jaren 40,50 en 60 weer tot...

"Nog niet beoordeeld"
0
0 / 10
Vrijblijvende offerte

HotDamn Funk

HotDamn Funk biografie Zin in een écht feest? Stop dan met zoeken..! HotDamn Funk is een Funk band uit Zwolle e.o met een stevige...

"Staande ovatie"
5.00
10 / 10
Vrijblijvende offerte

Lulu Swing

Lulu Swing biografie Lulu Swing is een gezellige muzikaal trio dat oude maar ook nieuwe nummers voorziet van eigen arrangement. Wie Trio Lulu Swing...

"Nog niet beoordeeld"
0
0 / 10
Vrijblijvende offerte

Meuk

Meuk biografie De kroeg of tent staat gegarandeerd op z’n kop wanneer deze Brabanders het podium trotseren. Intiem en compact of juist een weergaloze...

"Nog niet beoordeeld"
0
0 / 10
Vrijblijvende offerte

Siembra

Siembra De groep werd opgericht in september 1992. Siembra heeft inmiddels een grote bekendheid opgebouwd in Nederland en de omringende landen. Het repertoire van...

"Nog niet beoordeeld"
0
0 / 10
Vrijblijvende offerte

Band boeken voor congres?

TotalBookings verzorgt alles van het huren van de act tot aan de administratie.

Bekijk alle bands

  • Groot aanbod
  • Vrijblijvende offerte

De voorbereiding helemaal kunnen loslaten

Heeft u weinig tijd en geen ervaring met het boeken van een band voor uw congres. TotalBookings kan u ontzorgen en helpen deze klus over te nemen en een band naar keuze voor u te boeken.

TotalBookings zorgt onder andere voor uw volledige administratie. Daarnaast wordt er natuurlijk voor gezorgd dat band, die u heeft geboekt, op tijd uw congres arriveert.

Ruim assortiment bands

Op deze site vind je het grootste assortiment aan bands in Nederland. Het assortiment is groot, dus je hebt veel keus om de beste band voor jouw congres te selecteren. Je kunt zowel internationale als nationale bands boeken!

Een optreden door een jazz band of juist een akoestische band? Bij ons vind je voor elk congres een geschikte band. En uiteraard altijd tegen een scherpe prijs waarmee wij ons onderscheiden van de concurrentie.

Vraag een offerte aan voor band

TotalBookings is er voor iedereen. De boekingen zijn snel gemaakt. Vraag om een prijs voor de band en wij komen met een goed aanbod. U kunt ook altijd even met ons bellen als u nog nadere informatie wilt ontvangen.

TotalBookings is de beste op het gebied van een band boeken. Door de scherpe tarieven en de service die altijd voor je klaarstaat zal het een stuk eenvoudiger zijn dan bij andere boekings bedrijven. Neem zeker een kijkje hier op de site voor het actuele aanbod, zo kan jij ook een congres organiseren wat iedereen voor altijd bij zal blijven!

Gelegenheid

pijl naar boven totaal boekingenGroot aanbod DJ's, Bands en meer ...