Band boeken voor een kinderfeest

Band boeken voor een kinderfeest

Band boeken voor een kinderfeest? Is het een dansfeest? Maak dan de keuze om een band te boeken en beleef een fantastische avond of dag.

Iedereen weet dat een kinderfeest pas echt compleet is met een band erbij en dan bent u bij TotalBookings aan het juiste adres. Bij ons geeft u aan welk soort band u zoekt. Zoekt u rockband, coverband of brassband? Wij bieden een breed scala aan bands.

Populaire bands

Van Dik Hout

Van Dik Hout biografie Sinds hun doorbraak in 1994 staat Van Dik Hout aan de top met hun pure rock en poëtische teksten. Destijds...

"Nog niet beoordeeld"
0
0 / 10
Vrijblijvende offerte

Cubaanse band de Amigos

Ervaren muzikanten afkomstig uit Cuba, Colombia en Nederland vormen de latin band Amigos Latinos. Hun authentieke geluid dankt de band aan de akoestische bezetting...

"Nog niet beoordeeld"
0
0 / 10
Vrijblijvende offerte

OOSTCOAST

OOSTCOAST biografie OOSTCOAST is een frisse formatie uit Arnhem. Henning en Dizzow brengen funky tracks, swingende beats, rap, zang maar voornamelijk plezier. De sound...

"Nog niet beoordeeld"
0
0 / 10
Vrijblijvende offerte

Woenderbaar

Woenderbaar Woenderbaar, de partyband bij uitstek voor uw themafeesten in Duitse stijl. Oktoberfest, teWoenderbaarntfeesten, bedrijfsfeesten, kermissen, braderieën en noem maar op. De beste Duitse...

"Nog niet beoordeeld"
0
0 / 10
Vrijblijvende offerte

Volbeer

Volbeer Oprichter, vocalist en bassist Rob Slegers wordt omringd door gitaristen Kyle Schoutrop en Goof Veelen. Drummer Ken Poels maakt deze vierkoppige rockabilly en...

"Nog niet beoordeeld"
0
0 / 10
Vrijblijvende offerte

Band boeken voor een kinderfeest?

TotalBookings verzorgt alles van het huren van de act tot aan de administratie.

Bekijk alle bands

  • Groot aanbod
  • Vrijblijvende offerte

TotalBookings regelt de voorbereiding

Vaak haken mensen af door het vele werk rondom een boeking. TotalBookings gaat zorgvuldig om met uw kostbare tijd, waardoor het vele werk rondom een boeking verleden tijd is. TotalBookings maakt het mogelijk een live band van elk genre langs te laten komen op uw kinderfeest.

En de administratie? Ook die regelt TotalBookings voor je. Bovendien zorgen we ervoor dat band op de afgesproken tijd en plaats aanwezig is.

Geweldig aanbod bands

We hebben op onze website een grote diversiteit aan bands. Het aanbod is enorm, dus veel keus! Binnen dit aanbod kun je kiezen uit Nederlandse bands of zelfs internationale. Bekijk het gehele aanbod en boek jouw ideale band!

Of u nu een live optreden wilt van de Ch!pz of een avontuur beleven met K3. Alles is mogelijk. Daarbij bieden wij altijd een goede prijs. TotalBookings biedt een groot scala aan bands.

Een offerte voor band

Voor iedereen die een bekende band zoekt voor een kinderfeest, evenement of andere gelegenheid, TotalBookings staat voor je klaar. Vriendelijke service en ruime keuze, in slechts een paar tellen geregeld. En natuurlijk is de prijs belangrijk, dus vraag meteen een offerte aan!. Zodra je je keuze hebt gemaakt, nemen wij alle zorgen over zodat jij tijd overhoud voor de verdere organisatie van je kinderfeest. En heb je nog vragen, stel ze dan gerust aan onze klantenservice. We denken graag met je mee!

TotalBookings regelt met haar grote diverse aanbod en de beste service bij het boeken van band. Door de scherpe prijzen en de vriendelijke service is het voor u eenvoudig om een band te boeken voor uw kinderfeest. Neem een kijkje op onze site en voor je het weet heeft u een top kinderfeest georganiseerd waar iedereen nog lang over na zal praten!

Gelegenheid

pijl naar boven totaal boekingenGroot aanbod DJ's, Bands en meer ...