Bruiloft dj tips

Bruiloft dj tips

Een bruiloft is het leukste met een bepaald soort thema, een thema is dan ook echt wel een belangrijk onderdeel voor op jouw bruiloft feest. Het is dan ook echt zo dat een thema toch wel een bijzonder sfeertje zal meegeven aan deze toch al bijzondere dag, dankzij een speciaal soort sfeer kan je zorgen voor een hoop vrolijke mensen.

Je hebt heel wat tips als het aankomt op het kiezen van een thema, er is immers genoeg te bedenken. Wij van TotalBookings staan klaar voor iedereen die een bruiloft wilt organiseren op een originele manier. In dit artikel lopen we enkele bruiloft DJ tips langs voor het kiezen van een grappig thema!

Populaire DJ’s

DJ Vincent Vilouca

DJ Vincent Vilouca biografie Club DJ Vincent Vilouca is de Deep House en Minimal Techno specialist. Door meer dan 20 jaar ervaring als muzikant...

"Nog niet beoordeeld"
0
0 / 10
Vrijblijvende offerte

Ferreck Dawn

Freek Coppens (aka) Ferreck Dawn has been active as a dj and producer for over 16 years now. His productions — released on well...

"Nog niet beoordeeld"
0
0 / 10
Vrijblijvende offerte

Peekatyou

Peekatyou biografie Peekatyou zorgt voor een geweldige dj set op jouw party. Naast het DJ’en produceert hij ook tracks waardoor hij de ins en...

"Nog niet beoordeeld"
0
0 / 10
Vrijblijvende offerte

Franky Rizardo

Franky Rizardo – DJ, producer, label boss. The young artist continues to prove himself as one of Holland’s finest exports in dance music, demonstrating...

"Nog niet beoordeeld"
0
0 / 10
Vrijblijvende offerte

DJ Wout

DJ Wout draaide onder het pseudoniem Peter de Vries jarenlang op piratenzenders als Radio Caroline en Mi Amigo. Onder deze naam draaide hij tevens...

"Nog niet beoordeeld"
0
0 / 10
Vrijblijvende offerte

DJ boeken voor een bruiloft?

Wil je een DJ huren voor een bruiloft? TotalBookings verzorgt alles van het huren van de act tot aan de administratie.

Bekijk alle DJ’s

  • Groot aanbod
  • Vrijblijvende offerte

Een Nederlandse DJ

Kam de haren naar achter als André Hazes, zet een Amsterdams accentje op en maak er een echt Hollandse bruiloft van. Dankzij een Nederlandse Dj zal iedereen tijdens jouw bruiloft mee kunnen zingen met de meest iconische Nederlandse liefdesliedjes. Dit is dan ook echt een van de themafeest ideeën die je kunt kiezen bij TotalBookings .

Er zijn veel echte Hollandse artiesten te vinden die men kan boeken als bruiloft DJ. De beste manier om de dag nog specialer te maken. Want wees nou eerlijk, die standaard bruiloft nummers beginnen ook wel een beetje te vervelen toch?

House of wat harder?

Nederland is echt een land van de house muziek. Sterker nog, hier komen er echt een hoop nummers vandaan. Zelfs voor hardstyle Dj’s ben je bij TotalBookings aan het juiste adres.

Deze bruiloft DJ tips zijn er natuurlijk voor iedereen, er zijn ook genoeg mensen die wel houden van wat stevigere muziek voor op de bruiloft. Wil je bijvoorbeeld een live optreden op jouw bruiloft van Brennan Heart om helemaal op los te gaan? Bij TotalBookings is dit allemaal mogelijk, altijd DJ’s boeken voor de scherpste prijs van heel Nederland!

Maak er een salsa feest van

Andere themafeest ideeën hebben bijvoorbeeld te maken met danseressen die langskomen voor een unieke sfeer. Bij ons op de site is het mogelijk om talloze soorten danseressen vinden die gespecialiseerd zijn in het dansen. Combineer dit met een echte Spaanse Dj en je hebt een top avond. Hierdoor zal je zorgen voor een swingende sfeer, een van de leukste bruiloft DJ tips.

Zoals je wel kunt zien kan je bij ons ontzettend veel verschillende soorten Dj’s vinden die je kunt boeken voor op jouw bruiloft die je maar kunt bedenken. Een ding is dan ook altijd weer een garantie, bij TotalBookings kan je voor iedere gelegenheid altijd weer de beste artiesten vinden. Door te filteren op de soort artiest en de gelegenheid is het mogelijk om binnen een paar klikken een DJ te vinden die bij jouw muziek keuze past.

Mocht je nog vragen hebben over het boeken bij TotalBookings dan kan je altijd een berichtje sturen naar onze handige klantenservice. Zij zullen je uit de brand helpen!

Gelegenheid

pijl naar boven totaal boekingenGroot aanbod DJ's, Bands en meer ...

Menu
Keuzehulp