Coverband huren

Coverband huren

Een goed feest kan niet van start gaan zonder wat lekkere muziek op de achtergrond. Dit is nu eenmaal wel zo handig tijdens een feestje. Nu is het wel mogelijk om een afspeellijstje op te zetten op jouw muziekinstallatie voor bij het feest. Maar een band die je in het echt live hoort spelen is toch wel iets mooier? Wij bieden je deze mogelijkheid!

Bij ons kan je een coverband huren die al jouw favoriete hits na kan spelen. Een coverband huren voor op jouw feest, dat is iets waar wij ons elke dag weer voor in weten te zetten. Hoe gaat dit nu allemaal in zijn werk en wat kan je allemaal verwachten van TotalBookings? Hiervoor moet je snel verder lezen!

Populaire Coverbands

Jack in the Box

Jack in the Box Met Jack-in-a-box brengt Sonny Griffin op eigen wijze een breed en uitgebreid repertoire van de grootste hits aller tijden. Als...

"Nog niet beoordeeld"
0
0 / 10
Vrijblijvende offerte

Papa Curvin – Reggae Band

Papa Curvin – Reggae Band Al voordat Reggae geboren was, kwam Papa Curvin richting Europa. Door de route die hij had afgelegd in de...

"Nog niet beoordeeld"
0
0 / 10
Vrijblijvende offerte

Bamm Bamm

Bamm Bamm biografie Bamm Bamm is een coverband die in Friesland, maar ook daarbuiten, een ruime bekendheid heeft. Het repertoire van Bamm Bamm bestaat...

"Nog niet beoordeeld"
0
0 / 10
Vrijblijvende offerte

Two for You

Two for You Duo Two for you is een professionele allround band met gedreven muzikanten. Kwaliteit staat voorop, doorspekt met veel humor. De bandleden...

"Nog niet beoordeeld"
0
0 / 10
Vrijblijvende offerte

Lynn & Shorty

Lynn & Shorty biografie Allebei klein van stuk maar niet te missen! Ze vullen elkaar muzikaal prachtig aan en hun stemmen passen mooi bij...

"Nog niet beoordeeld"
0
0 / 10
Vrijblijvende offerte

Coverband huren voor je feest?

Wil je een coverband boeken voor je feest? TotalBookings verzorgt alles van het huren van de act tot aan de administratie.

Bekijk alle coverbands

  • Groot aanbod
  • Vrijblijvende offerte

Geef het werk uit handen

Wij van Totalbookings zullen ervoor zorgen dat je zelf geen enkel probleem meer zal ondervinden tijdens het boekingsproces. We bedoelen hier dan ook echt mee dat je zelfs niets hoeft te doen. Zo zorgen wij er niet alleen voor dat de band daadwerkelijk zal verschijnen bij jou op de locatie, maar ook zullen wij alle taken van de administratie op ons nemen.

Door deze uitgebreide heb je zelf geen werk meer aan het voorbereiden van het geheel. Dit zorgt ervoor dat je erg veel tijd kunt besparen. Zo kan je die tijd goed gebruiken om alle andere zaken tot in de puntjes te regelen.

Een professionele coverband huren

Bij TotalBookings is het mogelijk om een professionele coverband te huren die alle mogelijke muziek na zal spelen. Door deze ruime keuze zal je voor elke soort gelegenheid voorzien zijn van de beste bands die er maar te vinden zijn.

Heb jij zin om mee te zingen met We Will Rock You? Of wil je nostalgisch doen met de beste hitjes van ABBA? Vrijwel iedere coverband van het land kan gehuurd worden met TotalBookings. Op die manier is het voor zowel jong en oud mogelijk om een feest te houden waar je met plezier op terug kijkt, live muziek is de key tot een leuke dag.

Een offerte laten opstellen

Wanneer je een band hebt gevonden die je graag wilt horen dan kan je via TotalBookings eenvoudig een offerte op laten stellen. Op die manier zal je gelijk de prijzen in kunnen zien. Er is door het grote aanbod altijd genoeg om te kiezen, hierdoor is een feest organiseren een stuk eenvoudiger dan voorheen. Weet je nog niet welke bands je leuk vind of welke je graag live wilt horen? Zet ze dan gewoon even op je verlanglijstje, een keuze maken kan later ook nog altijd!

Wij zetten ons altijd weer er voor in om ieder feest, evenement of bedrijfsevenement te voorzien van de beste coverband van het land. Een ding is zeker bij TotalBookings, het huren van een coverband is nog nooit zo makkelijk geweest als nu. Vraag vandaag nog een offerte aan om er achter te komen wat aan wat het kost om ook een coverband te huren voor jouw feest!

Waarom kiezen voor TotalBookings?

groot aanbod totalbookingsGroot aanbod
Een goede act zorgt voor een geslaagde dag. Die goede acts heb je bij ons zo gevonden.

boeken gaat makkelijk totalbookingsBoeken gaat makkelijk
Samen gaan we voor een schitterende ervaring.

gegarandeerd tevreden totalbookingsGegarandeerd tevreden
Als TotalBookings willen wij mensen een fantastische tijd bezorgen. Daar draait alles om.

9.4

Gelegenheid

pijl naar boven totaal boekingenGroot aanbod DJ's, Bands en meer ...