Search icon

Dj Petertje

Dj Petertje

DJ's
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Dj Petertje is een zeer gerespecteerde dj die dankzij zijn enorme ervaring, ieder feest van groot naar klein, tot een groot succes maakt. Hij is een geroutineerde, originele, en vooral gezellige dj, die draait met groot enthousiasme en ambitie. Of het nu top 40, house, R&B, Nederlandstalig of dans classics zijn, hij weet altijd net dat   ene plaat te draaien op dat juiste moment. Dat is wat al vele discotheek eigenaren al ervaren hebben, en daarom is hij dan ook een van de meeste gevraagde dj’s in zowel binnen als buitenland. O.a. bekent van: Go après ski, Het Festival (80’s), Flugel drive-in shows, Veronica Mallorca, en diverse grote festivals en bekende horeca gelegenheden. Ook in De Breyenburg te Ledeacker is hij al jaren één van de vaste DJ’s. Let wel op !!! Boek hem alleen bij goed weer …..want het dak gaat er gegarandeerd af……!!!!
Shows:
 • Dj PetertjePrijs op aanvraag
Genres
AllroundApres-skiEighties / 80´s

 • DJ Jordy Graat
  DJ Jordy Graat

  Vanaf550 Allround DJ's

  Allround
 • DJ Michelski
  DJ Michelski

  Vanaf695 Allround DJ's

  AllroundApres-ski
 • Team TNT
  Team TNT

  Op aanvraag Allround DJ's

  Eighties / 80´sFeest

Dj Petertje boeken doe je zelf!

Allround DJ's zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Allround DJ's direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Dj Petertje beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Allround DJ's boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Dj Petertje liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Dj Petertje wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Dj Petertje boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.