Search icon

Dj-Sax

Dj-Sax

DJ's
Engels
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Saxofonist Robert draait nonstop-muziek en speelt geregeld mee op saxofoon. Verzoeknummers zijn welkom. Top40/pop en Dance classics / Nederlandstalig / loungemuziek / (deep)house etc.... Saxofonist Robert Lamme treedt al geruime tijd met succes solo op voor diversen soorten gelegenheden. Bedrijfsfeest, receptie, bruiloft, tuinfeest, culinair evenement , opening, buurtfeest, loungebar. De combinatie van een dj en live saxofonist is en blijft populair en veel gevraagd. Het concept Dj-Sax is dj en saxofonist in één persoon. Robert speelt naast het non -stop draaien van muziek ook mee op saxofoon. Een optreden komt standaard met alle benodigde dj -apparatuur. Geluid geschikt voor ruim 250 gasten en licht (8 gekleurde spots op statief). Het repertoire: top40, pop en dance classics, Latin, Nederlandstalig, country, salsa, lounge, freestyle house, hiphop, club beats.
Robert is als professioneel muzikant alle dagen van de week te boeken voor een optreden door heel Nederland en grensgebied België en Duitsland.
 
Shows
Dj-Sax
Dj-Sax

Vanaf400

Genres
AllroundCountryDanceDance ClassicsHipHopHouseInteractief / Op verzoekLevenslied / volksPopTop 40

Videos
 • Team TNT
  Team TNT

  Op aanvraag Allround DJ's

  Eighties / 80´sFeest
 • DJ Wixart
  DJ Wixart

  Vanaf475 Allround DJ's

  DanceFunk
 • DJ René Friso
  DJ René Friso

  Vanaf795 Allround DJ's

  Dance ClassicsFeest
Dj-Sax boeken doe je zelf!
Allround DJ's boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Allround DJ's direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Dj-Sax beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Allround DJ's boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Dj-Sax liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Dj-Sax wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Dj-Sax boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Allround DJ's meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.