Search icon

Dom & Blond

Dom & Blond

Acts - clinics and shows
Engels
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
‘Dom & Blond’ trakteert u op een show vol humor met muziek, theater en cabaret. Een avond met deze drie dames betekent lachen, gieren en brullen. Priscilla, Debbie en Chantal zorgen voor een vrolijke avond met lichtvoetige muziek en cabaret. De dames toveren razendsnel een glimlach op de gezichten van al uw feestgangers doordat zij niet alleen op het podium hun act uitvoeren, maar ook af en toe het publiek inwandelen. De blondjes betrekken het publiek bij hun muziek en grappen waardoor een ontspannen sfeer ontstaat. Jodelen, country en percussie, deze dames draaien nergens hun hand voor om en maken van elk feest een spektakel. Dom & Blond is uitermate geschikt voor personeelsfeesten en groepen van alle leeftijden.
Shows
Dom & Blond
Dom & Blond

Vanaf995


Videos
 • Coen Jutte
  Coen Jutte

  Op aanvraag Comedy acts

 • Stand-up comedy for corporate events
  Stand-up comedy for corporate events

  Vanaf1750 Comedy acts

 • Gebbinkmedia
  Gebbinkmedia

  Op aanvraag Photobooths

Dom & Blond boeken doe je zelf!
Comedy acts boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Comedy acts direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Dom & Blond beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Comedy acts boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Dom & Blond liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Dom & Blond wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Dom & Blond boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Comedy acts meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.