Drive-in show huren

Drive in show huren

Het is niet echt een optie om een feest te houden zonder lekkere muziek. Dit zal nu eenmaal nodig zijn om te zorgen voor een gepaste sfeer. Nu is het wel mogelijk om zelf je telefoon te pakken en om Spotify op te zetten. Maar is het niet veel toffer om een DJ te hebben die langskomt echt live draait op jouw feest?

Bij ons is dit een mogelijk! Het is bij TotalBookings kan je een drive in show huren. Dit is een Dj die langskomt en die zelf alle apparatuur meeneemt. Hierdoor zal je zelf helemaal niets meer hoeven doen bij het opzetten. Laten we snel gaan bekijken wat precies de voordelen zijn van een drive in show huren bij TotalBookings.

Populaire Drive-in shows

Kinder Disco Drive In Show

Kinder Disco Drive In Show biografie De enige echte drive in show voor de kids. Alles voor de kinderen toch? Deze show is er...

"Nog niet beoordeeld"
0
0 / 10
Vrijblijvende offerte

Sjors en Sjimmie

Voor een spectaculaire show bent u bij Sjors en Sjimmie aan het goede adres! Deze dynamische, maar vooral gezellige discoshow brengt ons terug naar...

"Nog niet beoordeeld"
0
0 / 10
Vrijblijvende offerte

CH!PZ

Biografie CH!PZ CH!PZ is back: the adventure of CH!PZ continues! 2002 was het begin van een enorm avontuur voor de popgroep Ch!pz. Meer dan...

"Nog niet beoordeeld"
0
0 / 10
Vrijblijvende offerte

Soundvision Basic incl. Allround Dj

Soundvision Basic incl. Allround Dj biografie Een sfeervolle, compacte show, dat in principe geadviseerd is voor feesten / evenementen tot ongeveer 100 personen, –...

"Nog niet beoordeeld"
0
0 / 10
Vrijblijvende offerte

Qmusic The Party – 4 uur Fout

Qmusic The Party – 4 uur Fout biografie Elke dag, 365 dagen per jaar zetten wij de luisteraar centraal. Q wil elke dag plezier,...

"Nog niet beoordeeld"
0
0 / 10
Vrijblijvende offerte

Drive-in show voor je feest?

Wil je een drive-in show boeken voor je feest? TotalBookings verzorgt alles van het huren van de act tot aan de administratie.

Bekijk alle drive-in shows

  • Groot aanbod
  • Vrijblijvende offerte

Al het werk uit handen geven

Wij van TotalBookings zorgen ervoor dat je bij een drive in show huren zelf helemaal niets meer hoef te doen. Hierdoor hoef je als klant alleen maar te wachten tot de DJ daadwerkelijk aan is gekomen op de betreffende plaats.

Wij zorgen dat hij er op tijd is, daarnaast nemen we ook alle administratie voor handen. Deze uitgebreide service is natuurlijk wel zo handig, het is namelijk toch altijd weer stressvol om een feest op poten te zetten. Je houdt hierdoor echt ontzettend veel tijd over. Kan jij je mooi met de hapjes en de drankjes gaan bezighouden voor deze feestelijke dag!

Diverse soorten Dj’s te vinden

Bij TotalBookings zal je op de site erg veel soorten drive in show DJ’s vinden die je kunt huren voor jouw feest. Door een groot aanbod weet je zeker dat je uit zal komen bij de drive in DJ die helemaal aansluit bij jouw thema.

Alle mogelijk Dj’s zijn te vinden, en elk soort genre wordt natuurlijk gedraaid. Vrijwel iedere Dj is te boeken voor een zeer scherpe prijs, dit maakt TotalBookings dan ook zo’n prettige keuze. Een feest met heerlijke muziek is nu eenmaal de beste manier om een leuke tijd te beleven.

Offerte gezocht?

Goed, je hebt een paar Dj’s die je wel aanspreken en je wilt er een gaan boeken voor jouw feest. Dit kan je gewoon doen door op de boekknop te drukken. Op die manier zullen wij een offerte opstellen, hierdoor krijg je een goede prijsindicatie voor de boeking. Dankzij ons ontzettend grote aanbod zal je zeer specifiek op zoek kunnen gaan naar een bepaald genre of naar een bepaald thema. Nog geen idee uit welke toffe Dj’s je allemaal zou moeten kiezen? Zet ze dan gewoon even op je verlanglijstje, een nachtje slapen over een belangrijke keuze is natuurlijk nooit verkeerd.

Wij zijn de beste als het aankomt op een drive in show huren. Altijd al eens een foute avond willen hebben met de beste dirty pleasures. Kies dan voor een van de leuke thema concepten, een dag vol vertier is hierdoor een garantie. Er is een ding zeker over de boekingen bij TotalBookings, je zal altijd weer voorzien zijn van de beste artiesten van het vak. Vraag vandaag nog een offerte aan om ook jouw favoriete DJ te regelen voor jouw feest, voor je het weet staat iedereen op de dansvloer te hossen!

Waarom kiezen voor TotalBookings?

groot aanbod totalbookingsGroot aanbod
Een goede act zorgt voor een geslaagde dag. Die goede acts heb je bij ons zo gevonden.

boeken gaat makkelijk totalbookingsBoeken gaat makkelijk
Samen gaan we voor een schitterende ervaring.

gegarandeerd tevreden totalbookingsGegarandeerd tevreden
Als TotalBookings willen wij mensen een fantastische tijd bezorgen. Daar draait alles om.

9.4

Gelegenheid

pijl naar boven totaal boekingenGroot aanbod DJ's, Bands en meer ...