Search icon

Duo Crosspoint

Duo Crosspoint

Bands
Engels
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Dit enthousiaste duo wordt gevormd door Bert Ophof en Bianca Veldhuis die allebei een ruime dosis ervaring in de “muziekwereld” hebben. Crosspoint brengt een repertoire van o.a. jaren ’60, ’70 (disco) ’80, feestmuziek, house, actuele nummers en e.v.t. aangepaste achtergrond muziek, dus voor elk wat wils! Zij laten dit horen door middel van een professionele geluidsinstallatie. Om nog meer sfeer te creeren wordt er ook gebruik gemaakt van een lichtinstallatie. Crosspoint is muzikaal en vocaal zeer veelzijdig en zorgen er voor dat elk optreden een onvergetelijke herinnering wordt! Nadat ze allebei veel ervaring hebben opgedaan in de muziekwereld hebben ze hun krachten gebundeld. De afgelopen jaren zijn ze uitgegroeid tot een professioneel en gedreven duo. Zij brengen een repertoire van o.a. jaren ’60, ’70 (disco) ’80, feestmuziek, house, actuele nummers en e.v.t. aangepaste achtergrond muziek, dus voor elk wat wils! Wie beweert dat er een hele band voor nodig is om feest te maken heeft Crosspoint nog niet gezien. 50 of 500 personen, Zij maken altijd een groot feest! Ze passen onze muziek qua geluidsniveau op uw wensen aan. Dus als u het graag hard heeft, kan het hard, mag het wat u betreft een stukje minder…geen probleem! Meestal wordt de avond langzaam opgebouwd zodat u in het begin van de avond normaal met elkaar kunt praten… Maar als het feest los is laten zij zich helemaal gaan!
Shows:
 • Duo CrosspointPrijs op aanvraag
Genres
AllroundCeremonieDanceDance ClassicsEighties / 80´sFeestPopSeventies / 70`sSixties / 60`sTop 40

 • The Royals
  The Royals

  Op aanvraag Coverbands

  AchtergrondmuziekAllround
 • De Juf
  De Juf

  Op aanvraag Coverbands

  PopRock
 • Dr. Beeper Lounge Duo/Trio
  Dr. Beeper Lounge Duo/Trio

  Vanaf850 Coverbands

  AchtergrondmuziekAllround

Duo Crosspoint boeken doe je zelf!

Coverbands zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Coverbands direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Duo Crosspoint beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Coverbands boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Duo Crosspoint liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Duo Crosspoint wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Duo Crosspoint boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.