Flying LedDiamant

Flying LedDiamant biografie

Flying LedDiamant is een unieke showact van hoog niveau gecombineerd met LED-verlichting en dynamische acrobatiek, hoog in de lucht. Onze glinsterende diamant is volledig verlicht met op afstand bestuurbare LED-verlichting. Flying LedDiamant combineert de elegantie en het spektakel van luchtacrobatiek met de wonderen van de moderne technologie. Deze act is ontzettend spectaculair en energiek.

Alle verschillende facetten van de LedDiamant kunnen los van elkaar bestuurd worden! Op deze manier kunnen de visual effects variëren van dynamische urban LED ritmes tot magische mystieke kleurgolven.

3 prachtige gekostumeerde danseressen doen een elegante performance in de lucht en zullen het publiek met verbazing achterlaten door hun adembenemende moves. Ze zijn een garantie voor een enthousiast publiek wanneer zij hun waanzinnige choreografie tentoonstellen terwijl ze vastzitten aan deze unieke vliegende briljant.

De Flying LedDiamant is perfect voor waanzinnig veel verschillende evenementen en creëert een perfecte omgeving voor jouw event. Zelfs al wordt de diamant niet gebruikt voor de performance kan hij nog gebruikt worden als ongeëvenaarde decoratie.

De show is geschikt voor alle denkbare publieken, zowel jong als oud, alle genders in zowel binnen als buitenland. De show kan worden aangepast waardoor het altijd perfect aansluit op jouw event.

Alle benodigde lichten en stroom zijn ingebouwd in de diamant en hij wordt op afstand bestuurd dus heeft de show alleen de standaard eisen van een luchtacrobatiek show.

De Flying LedDiamant is een spectaculaire, originele, innovatieve & visueel aantrekkelijke show voor bedrijfsevenementen en andere live events.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 2500 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling