LED Cube

LED Cube biografie

Een unieke show in Nederland. Een combinatie van geavanceerde LED-effecten, bewegende silhouetten, intense muziek en modern jongleren! Mystieke geometrische figuren die zijn ontworpen door het vervormen van de elastische hoes van de kubus onthullen een tijdloze uitvoering. De ongelooflijke Cube beheersing creëert een indrukwekkend krachtsbeeld en de verbluffende LED- en lichtreflecties zorgen voor een moderne en innovatieve look.

Met krachtige snelheden worden expressieve figuren de lucht in getrokken. Het publiek zal worden weggeblazen wanneer de kunstenaar het gigantische kubusframe rond zijn lichamen draait, waardoor hypnotiserende gloeiende vormen en patronen worden gecreëerd.

Deze high-impact act is geweldig voor het maken van een grote indruk op bedrijfsevenementen en productlanceringen. De kubus kan ook worden gebruikt als creatieve decoratie met advertentieruimte op de Cube Cover.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling