De Lakeien

De Lakeien biografie

Deze Lakeien zullen met hun prachtige kostuums en komische karakters een extreem leuke ontvangst act zijn voor uw gasten! Met veel ervaring zullen zij op alles voorbereid zijn en uw gasten een entree geven zoals ze nog nooit hebben gehad!

De Lakei zal uw gasten met alle egards ontvangen en desgewenst op ludieke wijze introduceren, zodat men, door allen gekend, het festivité zal betreden. Deze hoflakeien zijn van bijzondere klasse en afkomstig van Koninklijke huize, die met hun subtiele humor, de aangename toon zullen zetten voor elke gelegenheid.

Tegen een achtergrond decor van een kasteel, gemeentehuis of landhuis komen zij natuurlijk het best tot zijn recht maar ook bij een bruiloft of feest is deze lakei een kei.

De lakei is solo of als duo te boeken. Aangegeven prijs is voor 1 lakei.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 550 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling