De Levensloop

De Levensloop biografie

Een oude vrouw komt binnen en haalt herinneringen op uit haar leven. De vergelijking van vroeger en nu word benadrukt. Naast de verhalen die ze verteld zingt ze steeds een bijpassend liedje.

Te beginnen met een herinnering uit haar vroege jeugd. ‘Af en toe gaan pa en moe met ons naar de speeltuin toe’, ‘Het Dorp’ en ‘Bonnie kom je buiten spelen’. Na een korte affaire met een vakantie liefde ontmoet ze haar man ‘Daar bij de waterkant’, ze krijgen kinderen en alles lijkt koek en ei. Maar dan gaat het even minder goed, ze krijgt te maken met een sterf geval en haar man blijkt een leugenaar ‘je loog tegen mij alsof ik een kind was’. Ze staat rechtop in de wind ook nadat ze heeft geconstateerd dat het leven een ‘Malle Molen’ is. Zij draait haar eigen rondje mee en maakt er het beste van. Ze zoekt met ‘Mien naar haar feestneus’ en ziet alles van de zonnige kant ‘Ohh wat is het leven fijn als de zon schijnt’. Een voorstelling met een lach en een traan!

Info:
– De Levensloop is 2 x 30 minuten met een kleine pauze.
– Deze show is inclusief beamer om teksten te projecteren zodat het publiek kan meezingen.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 250 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling