De Vermakelaar

De Vermakelaar biografie

De Vermakelaar maakt uw feest compleet. Lachen, gieren en brullen!

Vincent Vingervlug. Zelfs de verjaardag van de cavia wordt onvergetelijk met deze ongekroonde koning van entertainment! Vermaak in wat voor vorm dan ook, muziek, een mop, een grap, een truc, een spel, een stunt, Vincent is zo multifunctioneel als een Zwitsers zakmes… Zijn vele, snelle, zeer humoristische goocheltrucs worden ondersteund door vaak rijmende teksten, lopend door de zaal of centraal voor het publiek.

Animaties Indien u dat wenst is het in overleg ook mogelijk dat hij in uw bedrijfskleding zijn kunsten vertoont, of vindt uw feest plaats in wat voor thema dan ook, laat het hem weten en hij past zich er op aan. De vermakelaar heeft zo al op feesten gestaan als monteur, conducteur, (milieu-)ambtenaar, schilder, zigeuner, cowboy, engel, bedienend personeel, brillenverkoper, agent, vuilnisman, indiaan, als wortel en als beer en nog heel veel gedaantes meer.

Fakir Ali Gasolie Vincent als Fakir Ali Gasolie: Een huiveringwekkende Oosterse Fakirshow. U zult versteld staan en met verbazing gadeslaan hoe deze magische fakir met zijn eigen lichaam omgaat. Als een van de weinigen ligt hij met zijn rug op vlijmscherpe glasscherven waarna op zijn buik een puntig spijkerbed gelegd wordt en als climax komen hierop 1 of 2 mensen uit het publiek te staan ! Ook vuurvreten en vuurspuwen is aan deze fakir toevertrouwd en natuurlijk nog vele andere bizarre trucs.

Welke …. dat moet u zelf maar gaan zien. Ali Glasolie presenteert zijn show doordrenkt met een vleugje humor. Ook geeft Vincent van Leth workshops in diverse disciplines aan volwassenen maar ook aan kinderen. Het is fantastisch om te zien hoe uw gasten binnen een half uur met 3 ballen kunnen jongleren en in even zo’n kort tijdsbestek een kleine fakirshow opvoeren of de andere gasten in volle verbazing laten door het tonen van een onbegrijpelijke illusie.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 950 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling