Lucht Acrobatiek – Tissue/ Silks

Lucht Acrobatiek: Tissue/ Silks biografie

Silks – Overwin de zwaartekracht

Laat je publiek verbazen met een Aerial Silk Show. Een acrobatische luchtact die de zwaartekracht trotseert. Hoog boven de gasten in de doeken, zal de aerial artist een adembenemende acrobatische routine opvoeren die de gasten zal fascineren. Laat je verrassen door snelle bewegingen en spectaculaire vallen vanuit het plafond tot vlak boven de grond. Deze act is erg visueel en speelt zich hoog boven de hoofden van de toeschouwers af. Laat uw gasten genieten van hoogstaande luchtprestaties, met prachtige figuren en krachtige bewegingen. Wheel Sensation verenigt elegantie en behendigheid met de fascinatie van gewichtloosheid voor een opwindende live-uitvoering.

Voor ruime locaties is de Duo Aerial Silks Show een perfecte keuze. Gesynchroniseerd bewegen de artiesten door de lucht. Mogelijk in één of meerdere doeken. Dit is de perfecte fusie van elegantie, schoonheid en kracht! De duo-uitvoering bevat veel dynamische elementen en bevat adembenemende tricks.

Als je op zoek bent naar iets opvallends en spectaculairs op een locatie met een hoog plafond, dan is onze Aerial Silk show de perfecte act die het meeste uit je ruimte haalt.

Zowel solo- als duo acts kunnen worden aangepast naar wens. Een gepersonaliseerde choreografie met externe partijen, de Silks of outfit in de kleur van uw thema of een favoriet muziekstuk. Alles is mogelijk!

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling