De Frisse Jongens

Biografie De Frisse Jongens

Klaar om je collega’s een leuk bedankje te geven? Welkom bij de Frisse Jongens. Onze droom; ‘iedereen een frisse en hygiënische werkplek’. Fris werkt nu eenmaal beter, leuker en is gezonder. Wij gaan ervoor; op onze eigentijdse wijze (compleet in pak), uitgerust met de modernste apparatuur, diploma’s en een flinke dosis ervaring.

Geef je collega’s een origineel cadeau! Werkplek reiniging is de laatste jaren sterk in opmars. Met name bedrijven met flexplekken en bedrijven waar hygiëne hoog in het vaandel staat gaat men voor fris. Maar niet minder belangrijk, ook bij bedrijven die hun medewerkers serieus nemen en hen een schone en frisse werkplek gunnen!

Het reinigen van toetsenborden, muizen en monitoren en niet te vergeten telefoons is geen Rocket Science. Maar het vergt wel de juiste apparatuur, mens en milieu veilige schoonmaak producten, IT kennis en aandacht. Laat dit nu net op het lijf geschreven zijn van de Frisse Jongens. Wij reinigen, ontsmetten en zorgen er voor dat alles netjes blijft werken waardoor er geen overlast is, overdag, s ’avonds of in het weekend!

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 150 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling