Hollandse avond – Dinershow

Hollandse Avond – Dinershow informatie

Boek nu deze Hollandse Dinershow en de gasten zullen een geweldige ervaring rijker zijn. Men kan meezingen op de meest klassieke Hollandse nummers. Kortom: Puur leedvermaak!

Helemaal Hollands – Dinershow

De naam van de show dekt volledig de lading. Een zeer vermakelijk meezingfestijn met de 80 grootste Nederlandstalige hits uit de Nederlandse Popgeschiedenis.

Prachtige liedjes uit grootmoeders tijd afgewisseld door nostalgische hits, Nederpop gevolgd door de grootste feesthits. Palingsound en Amsterdamse meezingers, kortom niets wordt overgeslagen

De show is bij uitstek geschikt als dinershow, maar is ook prima als feestavond te boeken. De cast bestaat uit twee zangers en één zangeres. De avond wordt geopend met “Ik Hou van Holland”. Omdat wij “meezwaaivlaggetjes” meenemen is het feest direct begonnen.
Hollandser kunnen we het niet maken.

Tijdens het eerste blok zullen onze vocalisten, die prachtige luisterliedjes ten gehore brengen, die in de vergetelheid zijn geraakt. “Geef mij je angst”, “Het Dorp” maar ook een prachtige medley van Ramses Shaffy en het gezellige “Brabant” van Guus Meeuwis. In het tweede blok komen vele nostalgische hits voor bij.

Kent u ze nog:
“Smokkelaar”, “Koffie Koffie”, “De Woonboot”, “Naar de kermis” , “Tulpen uit Amsterdam” en noemt u maar op en in het laatste blok gaat het dak er af. We beginnen met de grootste nederpop hits. Marco Borsato, Nick en Simon, Rob de Nijs. En dan natuurlijk onze nationale trots: Jan Smit, Gerard Joling, André Hazes….Ze zijn er allemaal.

Door alle songteksten te projecteren op ons mega grote meezingscherm wordt de Hollandsche Avond getransformeerd tot één groot meezingfeest.

Uiteraard zorgen wij tijdens het gerecht of in de pauze wanneer u de show als feestavond boekt voor een passend stukje Nederlandstalige achtergrondmuziek.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 2950 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling