Chris Bordet

Chris Bordet biografie

Organiseert u een personeelsfeest of bedrijfsborrel? Viert u uw jubileum of verjaardag? Gaat u trouwen en zoekt u een artiest voor uw vrijgezellenfeest of voor op de bruiloft? Heeft u aan de mogelijkheid gedacht een goochelaar in te huren?

Los van het feit dat vingervlugheid en trucs vrijwel iedereen fascineren, is een tafelgoochelaar vooral een bindende factor op uw feest. Mensen die elkaar nog niet kenden, raken tijdens een optreden van de goochelaar op natuurlijke wijze met elkaar aan de praat.

Goochelaar Chris Bordet wordt in 1968 geboren in Parijs. Hij groeit op in de buurt van Zurich in Zwitserland. Als hij acht is begint hij met goochelen. Op zijn tiende reist hij als kindsterretje door Frankrijk als side-act bij een cabaretgezelschappen en bands. Als goochelaar reist Chris Bordet over de hele wereld om zijn trucs met u te delen.

Indien u dat wenst, neemt goochelaar Chris Bordet voor een kleine meerprijs een professionele fotograaf mee naar uw feest. Chris Bordet geeft een close-up optreden op het bedrijfsfeest, de fotograaf maakt een sfeerimpressie van het optreden.Uiterlijk 24 uur na het optreden verschijnen de foto’s op een website, vanwaar u en uw gasten ze gratis kunnen delen, taggen en liken op Facebook. Ook kunt u de foto’s in print of in albumvorm bij ons bestellen.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling