Rondlopende goochelaar John

Rondlopende goochelaar John biografie

Rondlopende goochelaar dé aangename verrassing op ieder feest!

Door John als rondlopende goochelaar uit te nodigen op uw feest, weet u zeker dat u een aangename verrassing voor uw gasten in huis haalt. Vingervlugge hoogstandjes gecombineerd met humor en mind-trucs, wisselen elkaar in hoog tempo af. Jong en oud zullen genieten van de rondlopende goochelkunsten van John!

John is sinds 2002 als professioneel rondlopende goochelaar actief in de organisatie- en evenementenbranche. Hij speelt met zijn trucs en gedrag op respectvolle wijze in op de behoefte van uw gasten en creëert zo magische momenten die iedereen aangenaam zullen verrassen.

Bent u op zoek naar iemand die niet op de voorgrond staat en opgaat tussen de feestgangers? Een rondlopende goochelaar is ideaal voor uw feest of evenement! U hoeft niets te doen behalve te genieten.

John loopt rond met al zijn goochelspullen op zak. Hij creëert ter plekke kleine goochel showtjes waarbij op verzoek de zakken worden gerold, trouwringen beginnen te zweven en kaarten waar alleen aan gedacht wordt plotseling niet meer in het kaartspel zitten!

De vraag die natuurlijk vaak gesteld wordt is: “hoe doe je dat?” Het antwoord is dan meestal: “ik doe dat erg goed!”.

Bij welke gelegenheid is een rondlopende goochelaar geschikt?

Een rondlopende goochelaar kunt u inzetten op ieder feest of evenement! Close-up magic of Table-magic, zoals rondlopend goochelen vroeger werd genoemd, wordt het meeste ingezet bij gelegenheden waarbij mensen zitten of staan. Een heel populair voorbeeld hiervan is het walking –dinner. John is een graag geziene gast, maar ook voor een formeel dinner draait hij zijn hand niet om. Mensen van iedere leeftijd beleven plezier aan deze act. Het samenspel tussen de goochelaar en uw gasten is 100% interactief. De goocheltoeren zullen iedere keer weer afgestemd worden op uw gasten.

Waar moet ik rekening mee houden?

Het belangrijkste is dat uw gasten John kunnen verstaan. Het is uiteraard geen enkel probleem dat er muziek speelt tijdens het Close-up optreden van John, gezellig zelfs! Om de close-up magie van een rondlopende goochelaar het best tot zijn recht te laten komen, is het ideaal als mensen hem kunnen verstaan.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 475 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling