Dorus Look a like

Dorus Look a like biografie

Tijden van toen herleven met deze Dorus look-a-like die bijzonder geschikt is in tehuizen en instellingen, maar ook voor personeels- en familieaangelegenheden.

Tom Manders alias Dorus overleed in 1972 en ruim 35 jaar later leeft hij nog steeds voort in de gedaante van deze look en Sound-a-like.

Live gezongen liedjes als Twee Motten, Bij de Marine, In de hemel is geen bier en Als ik wist dat je zou komen passeren gezellig de revue!

Geboren in Den Haag, verhuisde naar Amsterdam waar hij zijn eigen theater Saint-Germain-des-Prés aan het Rembrandtplein in Amsterdam oprichtte. Manders trad daar op als een typetje dat later uitgroeide tot de zwerver Dorus.

Optreden is exclusief geluid. Indien er ingeprikt kan worden bij een band of DJ is geluid niet nodig. Prijs is inclusief extra 15 minuten Meet & Greet + fotosessie.

Animatie

Dorus mengt zich maar wat graag tussen de aanwezigen. In zijn eigen wereldje helpt hij bijvoorbeeld mee in de bediening op uw feest en ontvangt uw gasten bij de deur.

Promotieactiviteiten

Door u te onderscheiden van uw concurrenten op beurzen en andere locaties, geeft u uw bedrijf exclusiviteit en meerwaarde. Potentiële klanten op ludieke wijze laten ontvangen, of de weg wijzen naar uw stand. Dorus look a like kan dit voor u realiseren.

Shoots

In uw folder of op uw flyer een eyecatcher dat werkt. Uit ervaring blijkt dat humor het meeste effect heeft. Dorus Look a like geeft gezicht aan uw bedrijf of dienst.

Optreden: 15 min. LIVE + 15 min. animatie

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 675 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling