Ed Sheeran Experience

Biografie Ed Sheeran Experience

Jack Sheperd is een is een uitzonderlijke imitator en wereldberoemd voor zijn ongelooflijke performances. Hij treed op in de hele wereld met zijn geweldige live replica van Ed Sheeran’s shows, Jack’s doel is ervoor te zorgen dat iedereen de volledige Ed Sheeran-ervaring krijgt.

Jack gebruikt zijn talenten als een MULTI-TALENTED muzikant , Jack is de enige ED SHEERAN imitator die een volledige LIVE show neer zet, inclusief RAP- BEAT BOXING daarbij gebruik makend van een 100 % gedupliceerde loop station zonder backing tracks.
Zijn geweldige bühne presentatie en relaxte mentaliteit bij het publiek samen met zijn gelijkenis , leeftijd , tot zelfs zijn schoenmaat (LOL)maken Jacks optredens ongeëvenaard.

Jack gebruikt dezelfde soort gitaren als Ed Sheeran om de sound bij een Ed Sheeran show te evenaren. Hij heeft zelfs een copy van Ed’s hand gebouwde OO. Jack wordt bijgestaan door een Geluid en gitaar techneut , die ervoor zorgt dat elk optreden staat als een huis.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling