Jurgen Jonkers zingt Frans Bauer

Biografie Jurgen Jonkers

Vanaf 2000 besluit Jurgen zich volledig te gaan concentreren als solo-artiest. Hij kiest voor het brede repertoire van Dance Classics, Rock tot en met Jazz, zowel Engels- als ook Nederlandstalig.

Altijd volgde hij lessen bij zangpedagogen. Eerst bij Liesbeth Kroese en tot op heden bij zijn meer dan gewaardeerde vriend Joep Langehoff, die zijn sporen als zangpedagoog al lang geleden verdiend heeft!

Zijn motivatie en kwaliteiten bleven opnieuw, ditmaal in andere kringen, niet onopgemerkt. Jurgen kreeg een vaste positie in de cast van ‘The Sound of Music’, met het Fortis Circus Theater te Scheveningen als vaste locatie en Joop van den Ende Theaterproducties als baas.

Tijdens het afscheidsfeest van deze productie kruipt Jurgen voor de eerste keer in de huid van Frans Bauer. Wat als een grapje begon is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen top-act.

Jurgen lijkt op Frans, hij klinkt als Frans en hij is net zo charmant als Frans.

“Jurgen Jonkers zingt Frans Bauer” is een act die u gezien moet hebben!!

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling