Just like Robbie Williams

Biografie Just like Robbie Williams

“Let me entertain you”

Robbie Williams heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een absolute wereldster. Een ster die bij alle leeftijden enorm tot de verbeelding spreekt. Hij is knap, hij heeft sex-appeal en hij heeft en uitstraling om van te dromen. Zijn enorme rij aan wereldhits en zijn succesvolle tournees hebben ook een keerzijde. Voor u en uw klanten is hij gewoonweg onbetaalbaar geworden. De cd van Robbie Williams is alles wat u uw klant tot nu toe kon aanbieden.

Vanaf vandaag gaat dat veranderen! Henri kent u al van zijn succesvolle acts als Der Falsche Heino, Dr. Disco en “Doe Hennie Maar”. Na afloop van één van zijn vele optredens heeft Henri als grap een keer opgetreden als Robbie Williams. Het gevoel bij Henri en zijn publiek zorgde voor een sfeer die naar meer smaakte.

Inmiddels is Henri volledig in de huid gekropen van zijn grote idool. Zijn gespierde lichaam, een knappe ( gelijkende ) kop, prachtige tatoeages en de grote hits van Robbie zorgen voor een te gekke show. In een show van 30 minuten komen alle grote hits van Robbie Williams op een vermakelijke wijze voorbij. Hits als “Angels”, “Feel”, “Let me entertain you” en vele andere hits worden afgewisseld met typische uitspraken en moves zoals we die kennen van Robbie zelf.

Met de act “Just like Robbie…” haalt u het beste van Robbie Williams in huis voor een betaalbare prijs.

Just like Robbie Williams is een act met een absolute meerwaarde voor uw evenement.

Let Henri entertain you!

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling