Mr. Bean Look a like

Mr. Bean Look a like biografie

Mr. Bean Imitator boeken voor uw feest, beurs, bruiloft of event? Mr. Bean Look a like staat voor u klaar!

Onhandige en egoistische situaties komen tot uiting in het wereldwijd geliefde personage Mr. Bean. Hij is bekend van zijn televisieseries, tekenfilmserie en films. Zo onhandig als hij is, neemt hij u graag het werk uit handen. De imitator van Mr. Bean nodigt zichzelf samen met zijn Tedddy graag uit op uw event, verwelkomt en vermaakt uw gasten met veel plezier, opent uw nieuwe bedrijfspand of winkel en presenteert met gemak uw producten op de beurs. Dit alles op gepaste… maar vooral aangepaste wijze!

Met creaties van de geestelijk vader van ‘Mr. Bean’ -Rowan Atkinson- deed deze Lookalike in het land vele promotieactiviteiten voor Atkinsons films: Bean the Movie, Johnny English en Keeping Mum.

In 2007 werd hij door Veronica Magazine verkozen tot beste dubbel van de britse acteur en in 2015 deed hij voor Boomerang tv de exclusieve promotour voor de gloednieuwe animatieserie Mr. Bean.

Animatie

Mr. Bean mengt zich maar wat graag tussen de aanwezigen. In Bean’s geheel eigen wereldje helpt hij bijvoorbeeld mee in de bediening op uw feest, ontvangt uw gasten bij de deur en maakt in zijn eentje vrolijk de dansvloer onveilig.

Performance in stijl met uw doel

Bean zorgt voor de eerste en constante lach en geeft kleur en gezelligheid aan de gelegenheid. De performance in stijl en contrast met uw doel, soort feest, project of bedrijf.

Promotie activiteiten

Door u te onderscheiden van uw concurrenten op beurzen en andere locaties, geeft u uw bedrijf exclusiviteit en meerwaarde. Potentiële klanten op ludieke wijze laten ontvangen, of de weg wijzen naar uw stand. Mr. Bean look Alike kan dit voor u realiseren.

Shoots

In uw folder of op uw flyer een eyecatcher dat werkt.. Uit ervaring blijkt dat humor het meeste effect heeft. Mr. Bean Look Alike geeft gezicht aan uw bedrijf of dienst.

Uw eigen wensen

Op verzoek speelt Mr. Bean Look Alike graag in op uw wensen.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 850 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling