René van Beeten (André Hazes imitator)

Biografie René van Beeten (André Hazes imitator)

Qua stem lijkt René griezelig veel op André Hazes.

René is woonachtig in Amsterdam. Als Mokumer groeide hij op met het levenslied. Familieleden zongen ondermeer in ‘het Zwanenkoor’ en het ‘Jordaan Cabaret’. Het kan niet uitblijven… René zingt als kleine jongen alle Amsterdamse hits uit volle borst mee en begint al op jonge leeftijd met optredens in Café ‘De Twee Zwaantjes’ in hartje Jordaan.

Unieke André Hazes imitator

Het digitale magazine West Friesland heeft onlangs in een poll aan haar lezers gevraagd naar de beste Hazes imitator. René komt hier overtuigend als winnaar uit de bus. Het officiële gastenboek van René staat vol lovende kritieken. Deze vinden we ook terug in de diverse dag- en weekbladen.

Al ruim 5 jaar lang weet René op geheel eigen wijze een perfecte vertolking neer te zetten van de Amsterdamse volkszanger. Met de mooiste en beste nummers uit het rijke Hazes repertoire. Gewapend met hoed, jas en zonnebril vertolkt René André op zijn best.

Laat je meeslepen door hits als ‘Zij gelooft in mij’, ‘de Vlieger’, ‘Bloed Zweet en Tranen’ et cetera.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling