Rob Lamberti

Biografie Rob Lamberti

Rob Lamberti is een bekend gezicht, om zo te zeggen. Het hebben ervan heeft hem ook geholpen om een zeer succesvolle carrière te krijgen met het imiteren van de wereldster George Michael en daardoor zelf een popster is geworden.
Niet alleen klinkt Rob Lamberti als George, zijn gelijkenis is zo groot dat toen Rob in 1994 meedeed in het TV programma als George in Stars in Their Eyes, de programmas make-up afdeling moest zijn natuurlijke uiterlijk afzwakken voordat de transformatie plaatsvond om niet voor de show begon al te laten weten wie hij na zou gaan doen.

“Geloof het of niet, het begon allemaal voor mij met karaoke,”onthult Rob. I werkte in die tijd in Northumerland toen Karaoke opkwam in de Entertainmentscene. Op een avond had een bekende mij opgegeven om naar voren te gaan en te zingen. Ik kan mij de melodie nog herinneren, en hoewel het Simple Red’s ‘ Holding Back the tears was, Ik vond het zo fantastisch dat ik na die avond elke avond opnieuw opstond om te gaan zingen. Het was eigenlijk de presentator van de show die mij erop wees dat mijn stem op die van George Michael leek.

Toen zijn contract eindigde ging hij terug naar Lincolnshire, hij vond het zo leuk om te zingen maar wilde niet echt een ster worden.

Maar bloed kruipt waar het niet gaan kan en toen hij , op een karaoke show in de lokale pub een aantal nummers van George Michael zong , Do not let the sun go down on me en Faith , hij behoorlijk in zijn hum was. Toen hij later videobeelden terug zag met zijn vrienden vonden zij en hij het zo’n succes dat zijn vrienden besloten om de juiste personen te vinden die Rob konden helpen.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling