Robbie W. from the UK

Biografie Robbie W. from the UK

De afgelopen jaren heeft Robbie W in Nederland een bijzondere reputatie opgebouwd. Zijn optredens zijn goed bezocht en op bedrijfsfeesten is hij vaak de succesvolle hoofdact. Uit honderden deelnemers werd hij in Engeland (BBC 1 TV) uitgekozen om mee te dingen naar de titel “the One and Only”.

Deze, 30 minuten durende, Engelse act is niet van de echte te onderscheiden..Alle oude en nieuwe hits van Robbie komen voorbij, met een show zoals alleen Engelse top entertainers dit kunnen. Op het hoogtepunt van de act wordt er een nieuwe “Take That” op het podium geformeerd met mensen uit het publiek. De echte Robbie Williams heeft de show gezien en zijn reactie was: “Its great, I’m very flattered. It’s bloody hard work being me!” Kortom, met deze act zult u hoge ogen scoren op elk feest!

Robbie is als tape-act maar ook met live band te boeken. Overal waar Robbie W optreedt, gaat het dak eraf! Dit moet je voelen en beleven!

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 3450 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling