Shirley Bassey Tribute

Shirley Bassey Tribute biografie

Wie kent niet “This is my Life” de wereldhit van de wereldster Shirley Bassey?

Deze ultieme act is de enige echte act die de exacte originele toonhoogte en kracht van de stem van Shirley Bassey benadert. Vele imitators kunnen de toonhoogte van de muziekstukken van Shirley Bassey bereiken, maar eigenlijk nooit echt de massiviteit van haar stem ! Welnu, daar komt nu verandering in!

Ruth Galura, de personificatie van Shirley Bassey in deze act, is een internationale zangeres met tien jaar aaneensluitende dagelijkse optredens in Dubai, Abu Dhabi, Egypte en Yemen. Ze treedt nu op in de BeNeLux. Er is eens een gast geweest die het heel mooi en complimenteus verwoordde: deze dame heeft een ingebouwde versterker in haar keel! Bij uitstek een Dame Shirley Bassey stem.

Ruth laat U kennis maken met de fenomenale koningin van glitter en glamour uit Wales, Groot Brittannië. Ze laat U een adembenemende show beleven en U genieten van haar emotie, beroemdheid, humor, maniertjes, charme, luxe jurken en diva-mantels.

Het is een prachtige belevenis om haar vele malen onderscheiden muziekstukken te beluisteren, zowel de ballads als de up-tempo uitvoeringen.

Deze Shirley Bassey ervaring is een verademing en laat Hollywood Nights, Back to the 60’s and 70’s, Red Carpet Nights, Diva Nights, Casino thema’s, Hall of Fame en natuurlijk niet te vergeten James Bond Nights tot eenzame hoogte stijgen! Onder de meest beroemde zangeressen is zij de enige die de titel ‘voice of James Bond films ‘ mag dragen omdat ze drie James Bond themesongs heeft gezongen : Diamonds are forever, Goldfinger en Moonraker.

Laat uw evenement op luisteren met een explosie van pure glitter en glamour en professioneel entertainment, live is het nog mooier, U zult uw ogen niet geloven !

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 995 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling