The Dutch Michael Jackson

The Dutch Michael Jackson biografie

Een wervelende show voor diverse feesten en evenementen!

Michael Jackson imitator Nelson Jackson is “an officially recognized Michael Jackson-impersonator” sinds 1992 en trad met zijn Michael Jackson Tribute Show al meer dan 2000 keer in binnen- en buitenland op.

Een show vol vuur en dynamiek

De wisseling van kleding en het spectaculaire dansen geven uw event of feest een extra dimensie. The ultimate tribute to the king of pop. Nelson The Dutch number 1 Michael Jackson action show act.

Wie is the Dutch Michael Jackson?

Niels Vennegoor uit Almelo is the Dutch Michael Jackson. Al meer dan 30 jaar brengt hij Michael Jackson bij grote en kleine evenementen op het podium weer tot leven. Een geweldige look a like, maar ook een wonderbaarlijke tribute artiest.

Michael Jackson Tribute show

Nelson Jackson (zijn artiestennaam) playbackt de meest bekende hits in geweldige kostuums bij zijn optredens. Je zou denken dat Micheal Jackson himself in levenden lijve voor je staat!

Deze Look a Like/Imitator is al sinds 1988 bezig met zijn Michael Jackson act en heeft al in verschillende landen opgetreden.

Wil je de magie en de kracht van Michael Jackson herleven? Informeer dan nu naar de mogelijkheden! Deze act is voor meerdere events geschikt, zoals bv.: Bruiloften, verjaardagen, jubilea, sportevenementen, bedrijfsfeesten, beurzen en congressen, etc.

De show duurt ongeveer 30 minuten en bevat Michael’s grootste hits zoals ‘Billy Jean’, ‘Beat it’ en ‘Thriller’. Tijdens zijn show vinden er een flink aantal kostuumwissels plaats! Kostuums zijn allen herkenbaar uit de video’s.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling