The Working Girls

Biografie The Working Girls

The Working Girls hebben in hun carrière een even stormachtige als spectaculaire ontwikkeling doorgemaakt.
Hun uiterst professionele, internationaal georiënteerde en exact getimede show, is sindsdien slechts weinigen onbekend gebleven.

Een optreden in Paul de Leeuw’s toenmalige televisieshow ‘De Schreeuw van de Leeuw’ bleek baanbrekend en opende de weg naar nationale bekendheid, waardering en erkenning. The Working Girls vormden de absolute eye-catcher in de unaniem als hoogst gewaardeerde en best bekeken aflevering uit de populaire reeks, waarmee zij voor het overgrote deel verantwoordelijk werden gesteld voor de brede acceptatie van travestie bij het Nederlandse publiek. The Working Girls zijn een hot item en kunnen zich verheugen in de blijvende interesse van zowel binnen- als buitenlandse televisieprogramma’s, die de groep door de jaren heen niet uit het oog zijn verloren en tot ver over ‘s lands grenzen hebben gebracht.
Wereldwijd succes

Hun vele succesvolle optredens, waaronder de voorprogramma’s van Rene Froger’s uitverkochte Kuip-concerten, de ‘kick-off’ in een volgepakt Olympisch Stadion, voorafgaand aan de Champions-League topper Ajax-Real Madrid en het uitermate succesvolle optreden in The Marquis Theatre in het supermekka van de showbizz, het New Yorkse ‘Broadway’, waren aanleiding tot kamerbrede interviews in de meest vooraanstaande (inter)nationale dag- en weekbladen.
De grote internationale belangstelling voor, volgens een Amerikaans Dagblad, ‘Europe’s Best Female Impersonators’, bracht The Working Girls inmiddels naar vele landen, waaronder; de Verenigde Staten, Mexico, Venezuela, Israël, Frankrijk, Portugal, Oostenrijk, Engeland, Schotland, Duitsland en België.
Voor een periode van ruim vijf jaar verliet Red Head Diana de groep. Cindy & Sheila “kept up the good work” als duo, en met een aangepaste show boekten de twee ook weer grote successen in binnen en buitenland.
Maar sinds december 2005 zijn The Working Girls weer compleet als trio in de originele bezetting, Cindy, Sheila en Diana !!
Geheel in de Vintage trend brengen zij de originele show waarmee ze al vele zalen op de kop zetten!
Een sterke compacte show met een ongekend hoge amusementswaarde, nog steeds en ontegenzeggelijk het handelsmerk van The Working Girls.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling