De Echte Kerstman

De Echte Kerstman biografie

Het einde van het jaar nadert. Kerstmis staat voor de deur. Kortom, de gezelligste tijd van het jaar is aangebroken. Maak uw kerstfeest compleet en boek dé enige echte Kerstman.

De echte Kerstman is zeer breed inzetbaar voor onder meer shoots, televisieproducties, commercials, evenementen, shows, meet & greets en bedrijfsfeesten. Maar denk ook eens aan de talloze mogelijkheden in winkelcentra, warenhuizen, restaurants, scholen, beurzen en kerstmarkten.

De vele mogelijkheden

Zoals u ziet is de outfit van dé echte Kerstman tot in de puntjes verzorgd. Elk detail is een lust voor het oog. Bij dé echte Kerstman staat perfectie hoog in het vaandel. Achter het prachtig verzorgde haarwerk schuilt een professioneel beroepsacteur die geheel in Amerikaanse look ten tonele verschijnt. Uw gasten zullen verwonderd zeggen; “Dit is DE echte!”

Fotoshoots, media en televisieproducties

Niets is mooier dan wanneer uw producten of diensten tijdens de feestdagen aangeprezen worden door dé echte Kerstman. Of hij er nou mee speelt, over praat, ernaar wijst of presenteert, u heeft gegarandeerd een eyecather! Uitermate geschikt voor tijdschriften, reclamefolders, etalagemateriaal, tv-programma’s en commercials.

Evenementen, shows, meet & greets en kerstborrels

Wanneer u een kerstevent organiseert mag en kan dé enige echte Kerstman niet ontbreken. Of het nou op het podium is, tussen de mensen of op de slee om met bezoekers op de foto te gaan, alles is mogelijk. Hoe leuk is het wanneer de echte Kerstman de kerstpakketten persoonlijk uitdeelt op de werkplekken en aanwezig is tijdens uw gezellige kerstborrel!

Winkelcentra, warenhuizen, restaurants en kerstmarkten

Tijdens de gezelligste periode van het jaar, is uw winkel, winkelcentrum, horecagelegenheid of kerstmarkt, versiert met vele glinsterende kerstballen en lichtjes en klinkt er overal kerstmuziek. Laat uw bezoekers oog in oog staan met dé enige echte. Even de hand schudden of samen op de foto, dé echte Kerstman maakt uw ultieme kerstdromen waar!

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 650 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling