Pur Sang

Pur Sang biografie

A capella trio Pur Sang glanst van januari tot november vooral bij huwelijksinzegeningen en recepties in kastelen, kerkjes en stadhuizen. Maar in december glitteren ze nog net wat meer! In driestemmige samenzang vertolkt Pur Sang precies de saamhorigheid en verbondenheid van het echte kerstgevoel.

Deze drie stijlvolle dames zingen -desgewenst gekleed als innemende kerstengelen, charmante kerstvrouwen of kerstelfen – de mooiste kerstliedjes aller tijden. Met zo’n 50 kerstliedjes in hun repertoire kunnen ze alle kanten op.

Laat je Pur Sang zich tussen de gasten door bewegen, dan spreken ze steeds kleine groepjes mensen aan voor een kerstliedje naar keuze. Het muzikaal genre sluit aan bij de outfit: de Engelen brengen hemelse klassiekers ten gehore, de Kerstvrouwen brengen ronduit feestelijk vooral de vrolijke nootjes ten gehore. In stijlvolle gala- of cocktailjurken komen de zangeressen optimaal ‘als zichzelf’ tot hun recht met hun prachtige nostalgische ballads en jazzy kersttunes.

Krijgt Pur Sang een podium, dan komen zij met daar geluidsversterking (microfoons). Met hun pianist erbij heeft u een innemende smaakmakende muzikale omlijsting van uw diner of evenement. Boekt u een avondvullend kerstoptreden, dan wisselen zij kerstsongs af met ander sfeervol repertoire.

Met drie sterke vocalisten en de kracht van de meerstemmigheid die zij samen zo mooi kunnen maken, boekt u hiermee een verrassend en afwisselend optreden.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 1100 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling