Lakei Jean-Luc

Lakei Jean-Luc biografie

Galant en Charmant dat is wat lakei Jean-Luc is! Hij zorgt voor een chique ontvangst van de gasten en tovert gelijk een lach op hun gezicht!

Galant en charmant, maar ook héél ondeugend. Voor alle feesten waar een vleugje chique is gewenst, kunt u Lakei Jean-Luc du Balsaque gerust aan de deur zetten. Wat een hoffelijkheid, wat een elegance en wat een verstrooidheid! Een hoffelijke mime-act van Jasper Oberon, waarin hij uw gasten zich even héél speciaal laat voelen en even heel hard laat lachen! Deze ontvangstact straalt klasse en kwaliteit uit en tovert een glimlach om ieders mond.

Een diepe buiging, gevolgd door een kledingadvies. Keurig uw jas aannemen, om vervolgens even met u in te dansen. Uw stoel aanschuiven om daarna met veel overgave de tafelversiering te restylen. Als lakei ziet hij overal mogelijkheden. Voor een bedrijfsfeest kan een speech over kwaliteit en service vanuit de visie van Jean-Luc natuurlijk niet ontbreken. Aan de deur krijgt iederéén een voorkeursbehandeling van Jean-Luc du Balsaque. Of het nu een bedrijfsfeest of een bruiloft betreft, u kunt er verzekerd van zijn dat deze mime-act iedereen in de juiste stemming krijgt. Wordt het druk bij de deur, dan neemt Jean-Luc maar al te graag zijn broer Jean-François mee!

– Ideaal op locatie voor huwelijk of receptie
– Hoffelijke ontvangst van uw bruiloftsgasten!
– Te combineren met Tafelgoochelaar en Honeymoon Magic Act!
– Jasper Oberon is dé bruiloftsentertainer van Nederland

Ook te combineren met de show Goochelaar Jasper Oberon.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 395 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling