Filter opties

Photobooths boeken / huren

Geef je een feest? Ga je trouwen of organiseer je een bedrijfsfeest en ben je op zoek naar een photobooth? Wij bieden een ruime keuze aan photobooths / fotohokjes. Een photobooth zorgt voor een unieke vastlegging van een bijzonder moment! Bekijk het aanbod en maak je feest compleet door een photobooth te boeken.

Toont alle 8 resultaten

Photobooths boeken

De leukste (mobiele) photobooths boek je bij TotalBookings! Bij ons heb je een ruime keuze uit verschillende photobooths/ fotohokjes.

Bekijk hieronder de voordelen van het boeken van een photobooth via TotalBookings.

Geen zorgen over het voorwerk

Wij maken het zo simpel mogelijk en zorgen dat je niet onnodig veel tijd kwijt bent bij het boeken van een photobooth. TotalBookings helpt je bij het vinden van de meest geschikte photobooth voor jouw evenement. Voor jou geen bloed, zweet en tranen!

TotalBookings ontzorgt, regelt de administratie en zorgt ervoor dat de photobooth/ fotohokje op tijd op jouw feest verschijnt!

Grote verscheidenheid aan photobooths

Laat je gasten zich uitleven in een fotohokje met verschillende leuke props en attributen. Maak je feest compleet met een photobooth!

Bij ons vind je voor elke gelegenheid een geschikte photobooth. En uiteraard altijd tegen een scherpe prijs waarmee wij ons kunnen onderscheiden van de concurrentie.

Meer informatie over boekingen van photobooths

Bij Totalbookings kun je terecht als je op zoek bent naar entertainment voor een feest, evenement of andere gelegenheid. Dankzij het grote gevarieerde aanbod en de vriendelijke service zul je in een mum van tijd klaar zijn.

Vraag vandaag nog een offerte aan voor een photobooth waar jouw voorkeur naar uitgaat.

TotalBookings zal zorgen dat je aanzienlijk veel tijd over houdt, door je veel werk uit handen te nemen. Voor vragen kun je contact opnemen met de klantenservice, daar staat het personeel van TotalBookings je graag te woord.

TotalBookings profileert zich met het meest ruime aanbod aan photobooths. Door zeer scherpe prijzen en een keurige service, die altijd voor je klaar staat wordt het een eenvoudige klus om een photobooth te boeken.

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10