Op de foto met Snoopy

Op de foto met Snoopy biografie

Voor een green screen met een te kiezen decor kun je op de foto met Snoopy. Onze professionele fotograaf print de foto direct uit en uiteraard krijg je deze mee.

Snoopy is al ruim 65 jaar een absolute kidsheld. In 2015 werd een film uitgebracht die helemaal draaide om deze dromerige hond die op het dak van zijn hondenhok de spannendste avonturen beleeft in zijn denkbeeldige vliegtuig.

In onze tijd wisselen de nieuwe technieken de oude in rap tempo af. Fotomarketing kan tegenwoordig niet bestaan zonder mee te gaan in deze ontwikkelingen. Daarom zijn wij in het bezit van het allernieuwste en allersnelste professionele apparatuur met de modernste software. Snelheid en kwaliteit zijn bij ons van groot belang. De foto’s worden op locatie direct bewerkt en afgedrukt zodat uw gasten de foto direct mee kunnen nemen. Ook bestaat de mogelijkheid om de foto’s online te zetten zodat uw gasten deze na afloop van het evenement op hun gemak kunnen bekijken.

De foto’s worden voorzien van een fotoframe en indien gewenst van uw logo.

Doelgroep: winkelend publiek

Bij op de foto met Snoopy wordt het volgende meegeleverd:
– 1 Acteur
– 1 begeleider
– Fotostudio inclusief fotograaf
– Tot 300 foto’s

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 1295 (excl. btw)

0 klanten waarderen ons gemiddeld met een 0/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling