Mobiel entertainment: de stewardessen

Mobiel entertainment: de stewardessen biografie

Mobiel entertainment op uw feest of festival ? De stewardessen act is mobiel entertainment en beweegt spelend tussen uw publiek op feest en festival. Een knettergek stel dat een directe interactie heeft met publiek!

Geen onzinnige Duty Free artikeltjes maar een interactief hengelspel. De maatschappij geeft prijzen weg! Een weekendje Wenen voor 2 personen, een weekend naar keuze voor 2 personen, een was/droog combinatie voor het hele gezin en dat is nog niet alles….

Maar daar moet u wel iets voor doen!

De HENGELWEDSTRIJD. Met 3 kandidaten tegelijk wordt de strijd aangegaan om het winnende visje aan de hengel te krijgen tijdens dit sportieve FAMILIESPEL! MET… FANTASTISCHE PRIJZEN.

Kiest de gelukkige winnaar voor het. Weekendje Wenen, blijkt al gauw dat wenen meerdere betekenissen heeft, wanneer een ui met weids gebaar wordt aangereikt.

Heerlijk samen een weekendje wenen…deze en nog meer onzinnige Hollandse prijzen!

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 1095 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling