Pubquiz Caravan

Pubquiz Caravan biografie

Pubquiz in een caravan!

Punten scoren in de Pubquiz-caravan. In no time creëren showmasters Ome Sjaak en Ome Joop de juiste sfeer voor een verhit potje pubquiz. Er is plaats voor vier teams van maximaal drie deelnemers.

De quizrondes bestaan uit uiteenlopende vragen over onder andere muziek, film en algemene kennis. En omdat er karaoke-bloed door hun aderen stroomt, is er natuurlijk gelegenheid om mee te zingen!

De Pubquiz-caravan is bij uitstek geschikt tijdens een borrel en als opwarmer voor een feestavond. Op verzoek kunnen de quizvragen toegespitst worden op het evenement, waardoor je perfect dat persoonlijke tintje kunt toevoegen met je entertainment.

Het is altijd feest. Twee of twaalf deelnemers per ronde; het maakt niet uit! De strijd barst direct los in de enige echte Pubquiz-caravan. Een onvergetelijke ervaring gegarandeerd!

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 1750 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling