Spelshow voor kinderen

Spelshow voor kinderen biografie

Een unieke en interactieve spelshow voor kinderen. Bij deze spelshow gaan 2 teams de strijd tegen elkaar aan, wie gaat er winnen – de Jongens of de Meisjes?

In de Spelshow de Jongens tegen de Meisjes worden verschillende spellen gespeeld (uit de spelshow “Minute To Win It” en uit de Jongens tegen de Meisjes van RTL4). Daarnaast zijn er ook quiz vragen en gekke opdrachten. En in de finale een spannend groot eindspel!

Het winnende team gaat naar huis met een officiële de Jongens tegen de Meisjes medaille.

Het maakt niet uit hoe klein of groot de groepen zijn, deze spelshow is perfect voor op een kinderfeestje, school, wijkvereniging of tijdens een evenement. Maak uw feest/evenement net even anders dan anders met de nieuwe Spelshow de Jongens tegen de Meisjes!

Indien er veel meer jongens of meisjes zijn kan deze spelshow worden aangepast naar een andere vorm. Het wordt dan THE BATTLE. De spellen blijven het zelfde. U bent dan alleen niet gebonden aan 2 teams met jongens en meisjes.

Advies Leeftijd: vanaf 8 jaar

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 355 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling