De Zandprinses

De Zandprinses biografie

Rosa van der Vijver is de dochter van de bekende Zandkunstenaar, Gert van der Vijver. In 2013 treedt ze voor het eerst in de voetsporen van haar vader, als ze samen met hem schittert in de tv-special “Kerst met de Zandtovenaar”. Inmiddels timmert ze zowel in binnen- als buitenland behoorlijk aan de weg als “De Zandprinses”.

Rosa gooit, strooit en schuift met zand op een verlichte glasplaat en laat op een betoverende wijze allerlei tekeningen verschijnen. Door middel van een directe projectie is deze kunstvorm live te zien.

De Zandprinses verzorgt een onvergetelijk visueel spektakel; een magisch schouwspel tussen licht en donker, waarbij humor, ontroering en verwondering centraal staan.

Er kan worden gekozen voor een reguliere voorstelling waarin de Zandprinses haar eigen zandcreaties laat zien. Ook kan er een voorstelling op maat worden aangeboden. Voor deze voorstelling kunnen de beelden en muziek in overleg worden bepaald. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een jubileum, een bedrijfsfeest, een bruiloft of een pensionering.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 775 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling