DionV Live Action Painter

Onze keuze 1
Onze keuze 2

DionV Live Action Painter biografie

DionV: een artiest met passie voor kunst. DionV combineert zijn passie met kunst en creativiteit als live action painter. DionV heeft een achtergrond als acteur en entertainer, maar op jonge leeftijd ontdekt DionV dat schilderen dichter bij hem staat. Niet gek! Dion Varossieau heeft het namelijk niet van een vreemde; zijn verre voorvader was Andrea del Verrochio, één van de leermeesters van de toen nog 18- jarige Leonardo da Vinci. DionV combineert zijn passies en zet zo de traditie voort.

“Een ware belevenis!”, “Buitengewoon”. Dat is de kunst en het optreden van DionV. Een echte DionV is als een uitlaatklep voor de onderdrukking van onze samenleving. ‘Ben je blank of zwart?’ ‘Ben je homo?’ ‘Waarom heb je schulden?’ Alle emoties die voortkomen uit de onderdrukking van nu stopt DionV in zijn kunst. Dat is de reden waarom DionV’s kunst buitengewoon is.

DionV treedt op tijdens shows en events en heeft o.a. gestaan samen met Quintino, AfroJack, Cor Bakker en vele meer.

Maar het blijft niet bij optreden alleen, DionV heeft al tot twee keer toe de Evenementen Brache Awards mogen ontwerpen en schilderen. Zo staan er bij 26 BN’ers (Danny de Munk, Gerard Joling, Jeroen van de Boon, DJ Quintino etc.) een echte DionV op de schoorsteenmantel. En ook lopen er al meer dan 30 mensen rond met hun eigen unieke door DionV beschilderde Mascolori schoenen.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

Snel en professioneel waarop alles geregeld wordt. Duidelijk.
- Amstelveen
34 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling