Live tekenaars bij event

1 hot item
Plus 1 hot item

Live tekenaars bij event biografie

Getekend Verslag verzorgt bij jouw event of bijeenkomst een metersbreed kunstwerk op foamboard. Daarop staat ongeveer alles wat er is gezegd: in beelden, portretjes en tekstballonnen.

Laat het zien met tekenaars!

Tekeningen bij je evenement geven een leuke dynamiek. Mensen hebben iets om naar te kijken en zullen zichzelf en hun uitspraken terugzien op het board. Ze maken foto’s van de visuele notulen, die ze via de social media verspreiden. Zo bereikt je onderwerp een veel grotere groep mensen!

Een live getekend verslag

Wij vinden het belangrijk dat je na afloop een vrij compleet verslag hebt in woord en beeld, dat er supermooi uitziet. Daarom werken we alleen met professionele kunstenaars en illustratoren. Na afloop van de congressen en bedrijfstrainingen waarbij we tekenen horen we vaak: hoe is het mogelijk, de héle dag staat erop!

En als het klaar is?

Het kunstwerk is na het evenement voor jou als opdrachtgever. Je kunt het erbij pakken in een follow up-bijeenkomst. Of de illustraties van het board gebruiken voor je nieuwsbrief of een leuk bedankje aan je deelnemers.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 1040 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling