Sneltekenaars Hugo en Marion

Sneltekenaars Hugo en Marion biografie

Zoekt u entertainment voor uw feest of congres? Een grappige meegever aan uw gasten of klanten? Sneltekenaars Hugo en Marion tekenen al 30 jaar in binnen- en buitenland op diverse feestelijke gelegenheden. Gewapend met pen en papier of digitale tablet vereeuwigen zij jong en oud, man en vrouw op een grappige manier. Of misschien wilt u samen met uw collega’s of vrienden zelf aan de slag tijdens een workshop?

Karikaturen

Sneltekenaars Hugo en Marion zijn inzetbaar op diverse feestelijke bijeenkomsten: personeelsfeest, beurs, bruiloft of bedrijfsfeest. Leuk voor alle leeftijden, een echte ijsbreker! Met hun mobiele ezel begeven zij zich onopvallend tussen uw gasten, en alles wat zij opvangen verwerken zij in de karikatuur. Dus kijk uit met wat je zegt! Ze zijn al meer dan 25 jaar professionele sneltekenaars en nog steeds vinden zij het leuk om jong en oud, vrouw of man op papier vast te leggen.

Meerdere personen op één tekening, met of zonder ‘lijfje’, andere papierformaten: er is veel mogelijk in overleg. Ook uw bedrijfslogo, tekst of promotionele boodschap kan geprint worden op het tekenpapier.

PAPIER

De ‘traditionele’ tekenvorm. Met onze mobiele ezels zijn wij op elke plek inzetbaar. Papierformaat is standaard A3, maar ook andere formaten zijn mogelijk. Alle tekeningen worden aangeboden in plastic opbergkokers.
Snelheid: 8 tot 10 karikaturen per uur.

DIGITAAL

Wij laten ezel en papier thuis en komen op onze tablet 21e eeuwse karikaturen tekenen! Op A6 fotopapier geprint en in een plastic badge gestoken is dit een uniek meegevertje op congres of beurs. De aangesloten monitor zorgt voor extra exposure.
Snelheid: 8 tot 10 karikaturen per uur.

BIERVILTJES

De nieuwste trend is tekenen op bierviltjes. Erg leuk, vooral voor grote groepen. Het printen van een bedrijfslogo op de achterkant behoort tot de mogelijkheden. De gemiddelde snelheid ligt op 12 tot 18 karikaturen per uur.

WORKSHOP KARIKATUURTEKENEN

Wij verzorgen sinds enkele jaren workshops op locatie in Nederland en België. Tekenervaring is niet vereist, een open geest en enthousiasme wel!
Wij beginnen met een kortverhaal over de geschiedenis van de karikatuur en een uitleg portret-tekenen. Omdat we heel veel voorbeelden van verschillende internationaal bekende tekenaars meenemen en ophangen, is er al meteen een inspirerende en atelier-achtige sfeer.

Dan wordt d.m.v. een ‘live’ schets van een vrijwilliger gedemonstreerd wat we precies bedoelen. Confronterend en hilarisch! Iedereen gaat nu zelf aan de slag, we gaan tegenover elkaar zitten en proberen het geleerde in de praktijk te brengen. De workshop-begeleider loopt rond en geeft, indien nodig, aanwijzingen.

Praktische informatie:
Aantal deelnemers: maximaal 50
Tijdsduur: 60-120 minuten
Nodig: voldoende ruimte, tafels en stoelen.
Al het tekenmateriaal (potloden, houtskool, papier, gummen) wordt door ons meegenomen, alsmede een geluidsset (speciaal voor grote groepen).

TIP: Een workshop kan gecombineerd worden met een optreden karikatuurtekenen.

LIVE CARTOONING

Eén beeld zegt meer dan duizend woorden! Met een cartoonist communiceer je optimaal op seminar of heidedag. Een visualizer of ‘live cartoonist’ is inzetbaar tijdens bijeenkomsten waarbij complexe problemen vragen om een luchtige benadering. Door goed te luisteren en snel te tekenen, kunnen visualizers met hun cartoons de inhoud van het gezegde relativeren, becommentarieren en analyseren.

Door moeilijke onderwerpen een humoristische draai te geven kan een afstand tot het probleem ontstaan, waardoor oplossingen eerder in beeld komen. Als sneltekenaars zijn wij in staat om snel en onder het toeziend oog van een (grote) groep mensen te werken. Tekeningen worden als u dat wilt digitaal bewerkt en nagezonden.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling