De Moed Om Te Vertrekken

De Moed Om Te Vertrekken biografie

Zanger/acteur Kees Scholten en pianiste Margreet Markerink brengen met humor, de poëtische voorstelling “De moed om te vertrekken”. Gezongen Nederlandse vertalingen van bekende en minder bekende Argentijnse tango’s. Als je eindelijk wilt weten waar al die tango liederen over gaan. Winnaars juryprijs Kleinkunstfestival Utrecht mei 2018!!

Piano en (deel van composities) : Margreet Markerink. Zang tekst en regie: Kees Scholten
Special guest : Emmy Storms (viool)

Na haar klassieke studie aan het conservatorium specialiseerde zij zich in het componeren arrangeren en uitvoeren van Argentijnse Tangomuziek onder de supervisie van welbekende pianist/componist Gutavo Beytelmann en bandoneonist/pianist Carel Kraayenhof op het Rotterdamse Conservatorium. Ook bracht zij in 2017 het album “Moving Friends”uit.

Kees Scholten (1958) studeerde in 1984 af aan de Maastrichtse Toneelacademie. Hij speelde bij verschillende toneelgezelschappen zoals Scholengroep Centrum (ten tijde van Maria Goos), Art&Pro van Frans Strijards en Els inc. rond regisseur Arie de Mol. Eind jaren ’80 kwam Kees Scholten in contact met Jef Hofmeister en richtte met hem later Het Volksoperahuis op, waar hij sindsdien zowel acteur en zanger als regisseur is.
Margreet Markerink (piano/arrangementen/composities) speelde al sinds vele jaren in binnen en buitenland ,van Istanbul, Minnesota, Finland, Lissabo, Granada tm Buenos Aires en USA. Winnaar Choclo award voor nieuwe tango composities.

Emmy Storms (viool) is soliste bij tal van grote orkesten, en speelt in alle grote zalen van NL en daarbuiten. oa concertmeester van Ciconia Consort. Zij won meerdere prijzen waaronder het Prinses Christina Concours, Herman Krebbersprijs ea.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 850 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling