Firma de Kuus

Firma de Kuus biografie

Congressen, Symposia, Open dagen enzovoort. Veel gasten, veel publiek, maar hoe houd je die publieksstromen onder controle? Hoe ontvang je een groep mensen en hoe begeleid je ze naar de juiste zalen? Wij regelen dit met ‘logistiek entertainment’.

Acteurs kunnen, dankzij ervaring en overzicht, op luchtige wijze groepen mensen de juiste richting op sturen. Hiervoor hebben we een aantal acts ontwikkeld. Ook de timetable in de gaten houden en sprekers aankondigen behoort tot de mogelijkheden.

Maak kennis met Happy Welcome, Chriss & Chrissy en het Yellow team.

Happy Welcome: een act die zich al jaren bewijst. Groene kostuums met een geheel eigen sfeer. Charmante maar doortastende karakters Carla en Corné.

Chriss & Chrissy: speciaal ontwikkeld voor een internationale sales meeting in Mumbai. Ook Engelstalig mogelijk of als korte publieksopwarmer. Ook gewoon in Nederland te boeken.

Yellow Team: oorspronkelijk ontworpen voor het Ministerie van Defensie om VIP’s te begeleiden bij de Tour de France. Graag denken we mee of bedrijfskleuren terug kunnen komen in onze kostuums.

Dankzij hun enorme ervaring hebben zij overzicht over elk evenement en wijzen de deelnemers en gasten letterlijk de weg op uw evenement!

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling