Trio Tom en zijn Saxmobiel

Trio Tom en zijn Saxmobiel biografie

Het is een bakfiets en er zit van alles op, aan en in. Een complete geluidsinstallatie. Daarbij komen nog eens de twee saxofoons, de alt en tenor. Meestal neemt Tom zijn vaste muzikanten mee, twee oude mannen die de bas en de piano spelen. Dan is het plaatje helemaal compleet. Muziek wat je moet zien! Met zijn drieën zijn ze een absolute trekker en ze zorgen voor heerlijke muziek.

Tom komt ook graag in contact met het publiek. Zijn 25 jaar ervaring als stand up comedian komen hem dan natuurlijk goed van pas. Dus zoekt u een unieke, muzikale verrassende act? Boek Trio Tom en zijn saxmobiel.

Het liefst speelt hij zijn Tribute to Ramsey Lewis. Een bijna twee uur durend programma waarbij de mooiste rustige jazz nummers voorbij komen en er een heerlijke saxofoon tune bij geïmproviseerd wordt. Maar ook voor Dj party’s komt hij graag op de dance vloer of in plaats van Jazz op de bakfiets kan er uptempo lounge klinken.

Vaak wordt dat nog wel ondersteund door een extra PA. Afgelopen jaren komt hij met de bakfiets op Oerol en Into the Great Wide Open festivals waar hij een graag gezien gast is die op de gekste plekken spontaan gezelligheid en sfeer brengt.

Afijn, een live muziek beleving van een enkele artiest die zeker niet zou nalaten om met het publiek in contact te komen. Hij is namelijk comedian van beroep.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 825 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling