Witte vredesduifjes

Foto: Reinout van Leeuwen

Witte vredesduifjes biografie

Witte duiven staan wereldwijd als symbool voor hoop, liefde en vrede. Laat je betoveren door deze sneeuwwitte vredesduifjes op stelten. Ze dartelen om elkaar heen en vullen elkaar voorbeeldig aan. Met hun imposante verentooien laten ze een onuitwisbare indruk achter op het publiek.

De vredesduifjes van Jelicious vormen een mooie, vrouwelijke, sierlijke en bovenal opvallende steltenact. De duifjesdames flirten, flaneren en verwonderen op elk evenement, wanneer ze pronkend en tortelend hun fladderende vleugels uitslaan.

Deze witte steltenact is geschikt voor onder andere straattheaterfestivals en andere festivals, winkelcentra, feesten, bruiloften, bedrijfsevenementen en openingen. Deze steltenact is in het bijzonder geschikt voor evenementen met de thema’s wit en vrede. De witte duifjes op stelten zijn te boeken in een groep van 2 steltlopers. De act wordt gespeeld op stelten van 1 meter.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 745 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling