Bellydance Hélène & Ramira

Bellydance Hélène & Ramira biografie

Buikdansen kan iedereen leren! Of je nu jong of oud bent, dik of dun, Oosters of Westers, je zult je er heerlijk door gaan voelen!

Een buikdansworkshop is heel geschikt om kennis te maken met deze prachtige manier van dansen. Je leert in de workshop de basisbewegingen van buikdansen en na 1 1/2 uur kun je een aangeleerde choreografie dansen! Wij hebben workshops gegeven op sportscholen, vrouwenavonden, vrijwilligersfeesten, verjaardagen, vrijgezellenavondjes, vriendinnendagen. Een buikdansworkshop maakt je feest een bijzondere gebeurtenis die de aanwezigen niet snel zullen vergeten! De workshop kan plaats vinden in Hélène’s dansstudio of op iedere gewenste locatie!

Hélène Boedrie

Buikdansen is mijn passie geworden sinds ik mijn 1e lessen volgde bij Khalida (Bellydancer of the year 2007) in Aachen. Toen ik naar Lelystad verhuisde heb ik les gehad van Ayten Yildiz (La Rouge Visagie) en later van Defne in Almere. In 2013 heb ik Bellydance Lelystad opgericht. We volgden lessen van Eva Menari, Elena Shuvalova, Prens Alex en Germaine Winckels.

Bij de Aalo heb ik de opleidingen voor groepslesdocent en dansinstructeur afgerond. Hier heb ik kwaliteiten ontwikkeld zoals muziek-analyse, cueing, performance, choreografieën maken en relationeel handelen. Tevens heb ik diverse workshops gevolgd bij Yonina, Galina, Ramira, Roos Belifante, Kyria en Delanna. Inmiddels geef ik al enige tijd buikdanslessen in mijn eigen dansstudio. Ik bied workshops buikdansen aan in de studio of op locatie.

Als buikdanseres heb ik solo opgetreden maar ook met mijn dansgroep BDL. Daarnaast heb ik samengewerkt met Orsaya waarbij Latin-touch gecombineerd werd met buikdans

Ramira

Tijdens vakanties in Turkije raakte ik gefascineerd door de beweeglijkheid en sierlijkheid van optredende buikdanseressen. Ik besloot in Nederland lessen te gaan volgen en al snel werd ik geraakt door de dans. Buikdansen doet enorm veel voor je lichaam, je houding, je spieren en je zelfvertrouwen. Mijn passie voor deze dans wil ik graag delen met anderen. Ik volgde lessen bij Margaritha, Dunya, Leila, Roos Belinfante, Aisa Lafour, Sarah Raks, Prens Alex en Nicoletta Karidis. Ook heb ik diverse workshops gevolgd bij o.a. Khalida, Farouq, Yonina, Aziza, Sadie, Nadia Nikishenko en in Turkije bij Luda, Lola en Sarah.

Ik heb zowel solo als met mijn dansgroep Shabana op diverse locaties opgetreden en heb ook deelgenomen aan de dansgroep ‘Warda’s Passion’.

Hélène & Ramira

Wij werken momenteel aan gezamenlijke projecten en zijn te boeken voor workshops en optredens. Neem contact op als u ons wilt uitnodigen voor uw feest, evenement of partijtje. Een buikdansoptreden is uitermate geschikt voor teambuilding, personeelsuitje, kinderfeestje, damespartijtjes, hennafeesten, bruiloft of vrijgezellenavond. Maar ook een mooie show voor een dansevenement of festival!

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
 • Ervaringen

  5 / 5 sterren
  10/10

  "Wilma"

  Fantastisch, niet alleen het dansen maar ook de workhops zijn erg goed.
  Toon meer
 • 4 / 5 sterren
  10/10

  "W. Walstra"

  superleuk, enthousiaste team! Zij zetten een geweldige show neer!
  Toon meer
  Bekijk alle reviews (2)