Beurs-promotie met Print je Pannenkoek

Wie is Print je Pannenkoek

Bij Sander is het bakkersvak met de paplepel ingegoten. Van jongs af aan banjerde hij door de banketbakkerij van zijn familie. Na de opleiding tot banketbakker is hij vertegenwoordiger geworden van klein bakkerij gereedschap. Door zijn achtergrond viel zijn oog op een project van een vader uit Scandinavië die indruk wilde maken op zijn twee dochters. Sander investeerde en wist een uniek concept naar Nederland te halen: eten printen! Het eeuwenoude recept van bloem, ei en melk wordt met deze printers een ware beleving.

Print je Pannenkoek, een Unieke belevenis

Ieder bedrijf wil graag een goed gevoel achterlaten bij bezoekers van de beurs. Dat kan door een ludieke actie te organiseren, maar bijvoorbeeld ook door je bezoekers iets te bieden dat blijft hangen. Printjepannenkoek biedt je de ideale combinatie van beide genoemde voorbeelden: het digitaal printen van pannenkoeken in de vorm die je maar wenst. Dat is pannenkoeken entertainment van de bovenste plank!

Printjepannenkoek is vaak te vinden bij zakelijk promotionele activiteiten. Dat is niet zo heel verwonderlijk wanneer je bedenkt dat de mogelijkheden oneindig zijn! Het is altijd weer een feest wanneer zij aanwezig zijn. Of het nu om de promotie van een nieuw product, nieuw model auto of als publiekstrekker voor in je stand. Met Printjepannenkoek haal je echt een bijzondere meerwaarde in huis!

Printen van je logo, product of bedrijfsnaam

Printjepannenkoek is een uniek foodconcept waar zij met 3D-printers pannenkoeken printen in iedere gewenste vorm. Wat dacht je bijvoorbeeld van een pannenkoek in de vorm van het bedrijfslogo, een pannenkoek met de contouren van je nieuwste product, of pannenkoekjes met de naam van jouw bedrijf of organisatie? Nadat de pannenkoeken geprint zijn kan iedereen naar eigen smaak één of meerdere toppings toevoegen zoals stroop, poedersuiker en kaneelsuiker.

Promotionele activiteiten in eigen uitstraling

Het bijzondere van Printjepannenkoek is dat er heel veel mogelijk is. Zij zijn niet alleen in te zetten voor het printen van pannenkoeken, maar ze kunnen ook de gehele catering voor hun rekening nemen. Natuurlijk wel helemaal met pannenkoeken. Wanneer je dat wenst kunnen zij ook de uitstraling van hun pannenkoekenkraam of bankettafel én de kleding van hun medewerkers naar jouw wens aanpassen. Zo zijn ze er echt ter ondersteuning voor jouw promotionele activiteiten.

De mogelijkheden voor promotionele activiteiten

De unieke ondersteuning voor promotionele activiteiten van Printjepannenkoek is vanaf twee uur effectief te boeken in drie opties. Allereerst de Gimmick. Dit omvat het printen van ongeveer 30 pannenkoeken op 1 print-unit met een operateur. De grotere Gimmick met operateur is met 2 print-units en print ongeveer 60 pannenkoeken. De Grootste Gimmick met twee operateurs heeft een dubbele capaciteit en gaat tot ongeveer 120 pannenkoeken.

Alle opties zijn incl. operateur(s), opbouw/afbouw, disposables, servetjes, kaneelsuiker, poedersuiker en stroop.
· Alle aantallen pannenkoeken kunnen afhankelijk van het ontwerp van de pannenkoek afwijken

· Alle aantallen pannenkoeken kunnen afhankelijk van de te gebruiken kleuren afwijken

· Alle aantallen pannenkoeken kunnen afhankelijk van de grootte van de pannenkoek afwijken, zowel
naar boven als naar beneden tot wel 150%

· Het ontwerp van de pannenkoeken is doorslaggevend voor de vele mogelijkheden.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 795 (excl. btw)

product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling
Menu
Advies nodig?